KREFTSYK: «Beverly Hills 90210»-stjernen var vært åpen om sykdommen. Her under et TV-intervju i 2012. Foto: Danny Moloshok AP

Kreftsyke Shannen Doherty dropper søksmål mot eks-manager

Kreftsyke Shannen Doherty har inngått forlik med eks-manageren og dropper dermed søksmålet. Nå vil hun ha fullt fokus på kampen mot kreften.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det er CNN som melder dette. I august i fjor gikk Doherty til søksmål mot sin tidligere manager, med påstand om at han hadde rotet med helseforsikringen. Skuespilleren skal ha ventet med å gå til legen fordi hun ikke hadde orden på papirene og mener kreften derfor rakk å spre seg ekstra.

Detaljene i forliket mellom Doherty og eks-manageren er ikke kjent, men ifølge rettsdokumenter som CNN har innhentet, er forliket betinget av at avtalens punkter innfris innen 45 dager.

Les også: Shannen Doherty kjemper mot kreften – klippet av alt håret

Shannen Doherty har hele tiden vært åpen om den tøffe kampen hun kjemper både kreften, både i intervjuer og på sin konto på instagram.

– Det er helt forferdelig, skrev hun om cellegiftkurene hun nå går igjennom på sin instragram-konto.

Til Entertainment Tonight fortalte hun nylig det går veldig opp og ned.

– Til å begynne med var jeg veldig sterk. Dette skal gå bra, tenkte jeg. Så begynte jeg å tro at dette går ikke bra, jeg kommer ikke til å overleve. Jeg husker at vi, mannen min og jeg, var ute på en restaurant i New York, jeg så på ham og sa: «Du bør glede deg over hvert minutt du har sammen med meg. For om fem år er jeg ikke her lenger». Han brøt fullstendig sammen og begynte å gråte Men heldigvis klarte han å få meg på bedre tanker, sier Shannen Doherty.

Fikk du med deg? – Tøff behandling mot brystkreften

TV-stjernen, som de siste årene har vært ganske så fraværende i rampelyset og kun har figurert i små TV-roller, fikk diagnosen brystkreft i fjor vår.

Tidligere i sommer postet hun også Doherty seks steg for steg-bilder på Instagram, som viser hvordan moren Rosa og venninnen Anne Kortright-Shilstat sto ved hennes side da hun selv klippet av det lange mørke håret i forkant av cellegiftbehandlingen.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder