Paula Abdul usikker på Idol-fremtiden

(VG Nett) Hun har vært dommer av American Idol siden 2002, men nå kan Paula Abdul være på vei ut av talentshowet.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

PÅ VEI UT: Paula Abdul har ikke fått noe nytt kontraktsforslag. Foto: AP Foto:

Ifølge Abduls managager, David Sonenberg har ikke den tidligere artisten fått et nytt kontraktsforslag, skriver AP.

American Idol begynner sine auditionrunder den 6. august og det ser ut til at de kommer til å starte uten Abdul i dommerstolen.
- Jeg synes det er unødvendig ondskapsfullt og respektløst at det ikke er kommet et forslag på bordet ennå, sier Sonenberg ifølge LA Times.

Les også:Paula Abdul rundlurt av «Bruno»

Tror ikke på løsning

Abdul har vært med på det amerikanske Idol-sirkuset siden 2002 sammen med Simon Cowell og Randy Jackson. I forrige sesong fikk gjengen også med seg Kara DioGuardi.

Det manglende kontraktsforslaget kommer bare måneder etter at Kevin Reilly, direktør i Fox som sender programmet, sa at Abdul var en integrert del av showet.

Sonenberg, som har representert Abdul de siste månedene, tror ikke på noen løsning, og antar at popstjernen nå er ute av programmet.

Les også:USA-«Idol» får ny dommer

Kritiserte produsenter

I 2008 kritiserte Abdul produsentene av showet etter at Idol-deltageren Paula Goodspeed ble funnet død i bilen sin utenfor Paula Abduls hjem i Los Angeles.

Goodspeed skal ha vært i overkant interessert i idoldommeren og Abdul hevder å ha advart produsentene mot å ha henne med i programmet.

Les også:Abdul refser Idol-produsenter

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder