STOLER PÅ NADYA: De siste skulle bli de første i Skal vi danse lørdag kveld. Roar Strand og hans partner Nadya Khamitskaya vant med god margin. Foto:TV 2,

Strand: - Jeg er med for vinne

Mye tøffere enn å spille for 60.000 tilskuere på tribunen

– Klart jeg vil vinne. Det er jo derfor jeg er med, sier Roar Strand til VG etter seieren i første runde av «Skal vi danse» lørdag kveld.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Men samtidig legger han ikke skjul på at det blir tøft å dra seieren hjem helt til slutt.

– Det er mange andre som også er veldig flinke her, sier han.

Han og dansepartneren Nadya Khamitskaya, var siste par ut i gårsdagens sending, og feide alle de andre konkurrentene av banen og vant med 25 dommerpoeng. Mens Agnete Kristin Johnsen og hennes dansepartner Egor Filipenko, havnet på sølvplass med 21 poeng fra dommerne.

– Dette var mye tøffere enn å spille for 60.000 tilskuere på tribunen. Da var jeg ikke nervøs, det var jeg nå. Dette er virkelig noe helt annet, sier den tidligere Rosenborg-spilleren.

Han legger ikke skjul på at han er overrasket over at han og Nadya gikk til topps i den innledende runden av denne sesongens «Skal vi danse».

- Men det er viktig å være god når det gjelder, sier han.

Seieren var også en god inspirasjon til neste ukes treningsøkter og de blir det mange av.

– Nå skal jeg bare trene og trene. Gjøre det så godt som mulig og ikke minst stole på dansepartneren min.

Men det var ikke bare Roar og Nadya som imponerte stort i går. Lenge så det ut som forhåndsfavoritten Agnete Johnsen og hennes dansepartner Egor skulle gå av med seieren. Hun ledet med sine 21 poeng og høstet mange lovord fra både dommerne i TV 2 og ikke minst VGs ekspert Christer Tornell som ga henne terningkast fem, men det holdt ikke. Heller ikke i forhold til VG eksperten som endte opp med terningkastr seks for Roar Strand og følgende karakteristikk:

– Harmonisk i uttrykk. Hev-senk bevegelser var utrolig bra. Fantastisk fotarbeid. Og han er en meget god partner. Roar var himmelsk. Fotballspillere kan dans.

Det var mange VG-lesere som hadde spørsmål til Christer Tornel. Et av dem handlet om hvorfor såpass mange av dommerne var skiftet ut foran denne sesongen.

– Et konsept som «Skal vi danse» som nå går sin 10 sesong er nødt til å fornye seg innimellom. Det gjelder også dommerpanelet. Litt nye friske øyne gjør at programmet kjennes litt nytt å friskt i sitt jubileumsår, svarte Christer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder