LITE TID TIL KJÆRESTE: Stian Blipp har aldri lagt skjul på at det travle arbeidsskjemaet fører til at det blir liten tid til damer. Foto: FRODE HANSEN

Stian Blipp skremt etter Facebook-date

TV-kometen Stian Blipp (23) vasser i dametilbud, men er fortsatt singel. Han lar seg ikke friste av de mange sex-tilbudene.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Bergenseren seiler i medvind karrieremessig. Etter å ha sjarmert TV-seerne som programleder for «Norske Talenter» og deretter «Idol», er 23-åringen nå klar for «Torsdag Kveld fra Nydalen» .

Unggutten som i sin tid bløffet for faren sin og løy om at han gikk på videregående skole mens han i virkeligheten hadde sluttet, er uten tvil Norges nye publikumsyndling .

BAKGRUNN: .... og vinneren er BLIPP!

Populariteten til tross - Blipp har ikke lett for å innlede kjæresteforhold. Liten tid har han også til å jakte på damer. Men TV-kjendisen, som har påstått at han aldri har hatt ordentlig kjæreste, mangler ikke tilbud.

PÅ FORSIDEN: Stian Blipp på nyeste utgave av bladet Spirit. Foto: BJØRN WAD/SPIRIT

Ble med én nettdate

I den nyeste utgaven av bladet Spirit forteller Blipp om da han lot seg lokke til å møte en jente som flørtet med ham på nettet. Det var da Blipp selv var deltager i «Norske Talenter», så langt tilbake som i 2008, at det en kveld tikket inn en Facebook-melding.

- Jeg begynte å sjekke profilen hennes, og hun så slettes ikke verst ut. Jeg tenkte «what the heck». Jeg skrev at vi kunne møtes for en pils klokken seks. Det ble et av de rareste øyeblikkene jeg har vært med på. Hun visste jo alt om meg, og hadde gjort seg opp en soleklar mening om hvordan jeg var. Jeg visste ingenting om henne. Etter dette fant jeg ut at sånt ikke var noe for meg. Så det har jeg sluttet med, sier Blipp til Spirit.

Inviteres til hotellrom

Programlederen innrømmer at det er mange som prøver å friste ham, men at han konsekvent avslår alle sex-tilbud fra ivrige jenter.

- Når jeg får meldinger fra damer som forteller at de jobber i bank, har mektige posisjoner og ligger på det og det hotellrommet klare for både det ene og det andre, tenker jeg bare mitt og lar det være. Det tror jeg er best, sier 23-åringen i Spirit-intervjuet.

Dette tiltrekker ham

Blipp har tidligere røpet for VG slags jenter han er svak for.

- Det som tiltrekker meg og jeg beundrer mest, er folk som kan noe og vil noe. Skjønnhet kommer i mange former. For meg trenger det ikke være en platinablond, høy og slank dame. Det kan være en korthåret, tatovert dame også.

GODE VENNER: Stian Blipp med pappa Kenneth Johannessen. Pappa engstet seg da Blipp droppet ut av videregående i smug nesten før han hadde begynt. Nå kan han trøste seg med at sønnen gjør TV-suksess. Foto: MATTIS SANDBLAD

Når han nå blir fast innslag i «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2, er det en drøm som går i oppfyllelse. Etter at Blipp hadde håvet inn publikumsprisen under Gullruten i Bergen i mai, fortalte han til VG hva som sto på ønskelisten:

- Å ha et talkshow på fredagskvelden - etter «Senkveld» for eksempel. Noe som blir gøy, fest og sirkus. Et humordrevet talkshow med løs snipp.

Løs snipp og sirkus blir det garantert heretter, om enn på trosdag. Til Spirit røper Blipp - som egentlig heter Stian Blipp Glopholm - at faren ble litt skeptisk da sønnen takket ja til humorshowet.

- Min far sa så fint: «Hvorfor skal du gjøre dette nå, nå som alle synes du er så grei?».

Det var det som overbeviste Stian om at han måtte si ja.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder