Hellstrøm ut mot pizza-gigant

Kokk og programleder Eyvind Hellstrøm (65) går nå hardt ut mot Orkla Foods og Stabburet, som produserer store deler av frossenpizzaen som spises i Norge.
Grunnen: De nekter å svare på hva som er i pizzaen.

  • Felicia Alvsing
Publisert:

Hva er det i frossenpizzaen, og hva er pizzakjøtt?

Flere artikler

  1. På innsiden av kjempefabrikken i Frankrike: Her lages Hellstrøms ferdigretter

  2. Skulle revolusjonere ferdigmatindustrien: Eyvind Hellstrøms fiskegrateng slaktes av ernæringseksperter

  3. Pluss content

    Pizza-Støre: - Det er lov å kose seg

  4. Pluss content

    Her lages Hellstrøms ferdigretter

  5. Stor undersøkelse: Nordmenn er lei av ferdigmat

Fra andre aviser

  1. Operasjon Grandiosa

    Bergens Tidende
  2. Under streken

    Aftenposten
  3. Laban strekker seg til India

    Aftenposten
  4. Melkeprisen faller og kan trekke Grandiosa med seg

    Aftenposten
  5. Historien bak nasjonalsausen: Det selges en ny ketchupflaske annethvert sekund i Norge

    Bergens Tidende
  6. Hagens Orkla får 100 mill. i støtte fra staten for å lage norsk Grandiosa

    Fædrelandsvennen