HET DUELL: Ekteparet Carl I. og Eli møtts i danseduell i kveld. Hun trakk det lengste strået. Foto: Frode Hansen

«Groovy» Carl I. Hagen ute av «Skal vi danse»: Eli Hagen: - Jeg har aldri vunnet over Carl i noe før

Carl Ivar Hagen var bare trist på sin dansepartners vegne da han røk ut av «Skal vi danse». Selv har han noen budsjettsaker han må ta seg av.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Jeg synes først og fremst det er trist på Thereses (Cleve) vegne. At hun er ute. Jeg har noen budsjettsaker jeg må ta meg av, sier Carl Ivar Hagen som møtte sin kone Eli i kveldens «Skal vi danse»-duell.

Eli var overbevist om at det var mannen som ville trekke det lengste strået og gå videre i konkurransen.

- Jeg har aldri vunnet over Carl i noe før. Og da jeg så hvor flink han var i den siste dansen, tenkte jeg at han ville slå meg denne gangen også. Jeg ble veldig overrasket, forteller en jublende glad Eli til VG.

Må gjøre husarbeid

Hun er også fornøyd med en annen ting:

- Nå som det ble Carl Ivar som røk ut av konkurransen, så er det han som må gjøre alt husarbeidet denne uken, slik jeg ville ha gjort om det var jeg som røk ut, ler Eli.

Carl I. Hagen vet ikke helt om det stemmer at ikke Eli pleier å vinne noe:

- Hun har nok sine seiere, hun også. I alle fall på hjemmebane, sier Hagen som har måttet kutte ut alt annet i perioden han har vært med på «Skal vi danse».

- Vi har økt treningsmengden i det siste og har vært oppe i to økter om dagen. Jeg har måttet kutte ut alt annet. For rent mentalt ligger jeg i sengen og danser. Jeg går gjennom trinn og holder på, og så når jeg kommer på gulvet har jeg glemt alt.

Gikk ned 15 kilo

Selv mener Carl I. Hagen at han har vunnet uansett.

- Jeg hadde to mål: Gå ned i vekt og komme i form. Det har jeg klart. Jeg har gått ned 15 kilo og er i mye bedre form. jeg blir ikke så kortpustet lenger, og jeg får ned pulsen mye raskere enn før. Så jeg har vunnet.

Trine Dehli Cleve ga Carl I. Hagen terningkast 5, og påpekte at han klarte å huske trinnene denne gangen.

- Du husket trinnene, men du gjorde de ikke alltid samtidig med Therese. Men når du er på, så leverer du bra. Holdningen din var veldig fin, sa Dehli Cleve om Hagen og dansepartner Therese Cleves quickstep.

Christer Tornell mente Carl Ivar var groovy når han sto for seg selv og danset, og det digget også Tor Fløysvik.

- Det er kjempebra når du er alene på gulvet. Du har en herlig indre følelse, og jeg digger det. Men når du har Therese i armene så går det ikke riktig så bra, sa Fløysvik og ga Hagen treningkast 6.

Ekstreme nerver

Carl I. Hagen og Eli Hagen hadde forberedt seg hele uken på at det var de to som måtte i duell, og at en av de ville ryke denne uken.

Eli Hagen fortalte til VG i pausen at hun slet med ekstreme nerver.

- Jeg er jo så nervøs at jeg skjelver i beina. Og det ødelegger veldig for meg, sa Eli som ikke var spesielt fornøyd med tilbakemeldingene hun fikk av dommerne for sin rumba med dansepartner Bjørn Wettre Holthes, men hun oppnådde samme poengsum som ektemannen Carl I. Hagen.

- Du fikk ikke frem de sensuelle hoftene i rumbaen, og det var litt urytmisk til tider. Du er abolustt en flott kvinne, men jeg er ikke sikker på at dette var din beste dans, sa Trine Dehli Cleve - til buing fra publikum som tydeligvis likte å se Eli bli løftet til himmels av sin dansepartner.

- Nå er det alvor

Men da Eli skulle danse duell mot sin ektemann, var nervene som blåst vekk.

- Jeg tenkte bare at nå får det å som det går, sier Eli som er forberedt på å trene enda mer den kommende uken.

- Vi skal flytte inn på dansesenteret. Nå er det alvor, sier Eli.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder