BLE SUKSESS: TVNorge var så fornøyd med responsen på «Ungkaren 20 vs. 40» med Stig Kjos at de kjører smme konsept igjen. Foto: TVN
BLE SUKSESS: TVNorge var så fornøyd med responsen på «Ungkaren 20 vs. 40» med Stig Kjos at de kjører smme konsept igjen. Foto: TVN

500 har søkt på «Ungkaren»

TVN driver fortsatt aktiv deltagerjakt

TV

(VG Nett) - De eldste kvinnene stiller kanskje med et fortrinn denne gangen, mener TVN om nye «Ungkaren 20 vs 40».

Publisert:

500 har så langt søkt om å få være med i nye «Ungkaren 20 vs. 40». Ennå er ikke fristen for å søke ute.

- 500 er ikke et svimlende tall, men det er ikke mengden søkere som teller. Det viktigste er at søkermassen er bra, sier Thea Lund Kristoffersen, informasjonskonsulent i TVN, til VG Nett.

Starter i januar

Det gjelder å finne den rette ungkaren og de passende frierne raskt. Innspillingen starter i januar, og TV-kanalen tar sikte på å starte TV-sendingen kort tid etter.

Da Stig Kjos (31) stilte som «Ungkaren» i forrige runde - den første med «20 vs 40»-vri, var han uvitende om nettopp det at han skulle date eldre kvinner. Det var en tydelig skuffet og overrumplet Stig som i første program ble presentert for kvinner som var syv -13 år eldre enn ham selv. Først senere i serien dukket de unge sjekkerne opp. Da hadde riktignok Stig fått svært god kontakt med enkelte av de godt voksne kvinnene.

Mulig fortrinn

- Denne gangen er det ingen hemmelighet at ungkaren skal få velge mellom både unge og eldre kvinner. Det kan vel ha betydning for hvem som søker?

- Ja, du skal ikke se bort fra at de som søker om å bli ungkar denne gangen har en forkjærlighet for eldre kvinner, og at disse kvinnene derfor stiller med et fortrinn, sier Lund Kristoffersen til VG Nett.

- Den nye sesongen blir uansett ikke helt som den forrige. Vi har mange overraskelser og tvister underveis, røper informasjonskonsulenten.

Stig valgte til slutt Natalia Davadi (23), som han fortsatt er kjæreste med.

- 100 prosent sikre

Selv om TVNorge ennå ikke har castingen klar, føler de seg sikre på å finne de rette personene.

- Vi er 100 prosent sikre på at det blir en bra casting allerede ut fra det vi nå har, sier Lund Kristoffersen.

Tause om leting

- Dere leter også aktivt selv etter kandidater og venter ikke bare på søkere?

- Ja, vi leter aktivt, bekrefter Lund Kristoffersen.

- Til forrige runde fant dere angivelig unge, vakre jenter på datingnettsiden Sukker.no. Hvor leter dere nå?

- Vi røper aldri hvilke metoder vi bruker i denne castingjakten, svarer en hemmelighetsfull Lund Kristoffersen.

I Brasil

I år som i fjor er det Christopher Dons som skal være programleder for realityserien, og selve innspillingen vil foregå i Brasil.

I går startet TVN sendingen av en ny runde med amerikanske «Ungkaren», denne gangen med en britiske Matt Grant (27) som sjekker i USA. Men Matt får bare velge blant jevngamle kvinner. Mer om Matts sjekkeprosjekt på TV-kanalens hjemmesider.

Her kan du lese mer om