KLARE FOR DANS: David Hasselhoff, Bristol Palin og Jennifer Grey er noen av deltakerne i «Dancing with the stars». Foto: AP

David Hasselhoff og Bristol Palin skal danse

(VG Nett) Nå er det klart hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ni år gammel

Spekulasjonene har pågått lenge, og flere av deltakerne har allerede lekket ut. I natt ble det imidlertid gjort offisielt hvilke kjendiser som skal være med i «Dancing with the stars», skriver People.

Programmet er den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», som vi kjenner her hjemmefra. På årets amerikanske danseliste står blant annet tidligere Baywatch-skuespiller David Hasselhoff. Hasselhoff har den siste tiden også gjort seg kjent som dommer i talentprogrammet «America's got talent». Nå får han også muligheten til å imponere med danseferdighetene sine.

Palin-datter

Han må imidlertid regne med hard konkurranse fra de andre deltakerne. «Dirty Dancing»-skuespiller Jennifer Grey skal svinge seg på parketten.

Det samme skal Sarah Palins datter Bristol. Sistnevnte er mest kjent for å være datteren til den tidligere visepresidentkandidaten, men har også gjort seg bemerket etter et langt av-og-på-forhold til Levi Johnston. Bristol og Levi har en sønn sammen og har stått frem i diverse amerikanske kjendismagasiner og fortalt om kjærlighet, forlovelse, brudd og bleieskift.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SKAL DANSE: Dette er årets deltakere i «Dancing with the Stars» Foto: AP

Reality-dans

En annen som har vist seg frem på TV den siste tiden er Michael «The Situation» Sorrentino. «The Situation» er kjent fra skandaleserien «Jersey Shore» som MTV har sendt. Her har han blant annet gjort seg bemerket for sitt noe mannsjåvinistiske syn på kvinner, og særlig huskes han for en krangel han hadde med en annen deltaker i programmet, «Snooki».

Denne krangelen har forøvrig Ozzy Osbourne laget en parodi på.Se den her.

KLAR FOR Å DANSE: «The Hills»-deltaker Audrina Patridge. Foto: AP

En annen realitydeltaker som skal være med i «Dancing With the stars» er «The Hills»-deltakeren Audrina Patridge. De andre deltakerne er Kurt Warner, Michael Bolton, Florence Henderson, Rick Fox, Brandy, Margaret Cho og Kyle Massey.

Snart premiere

Den amerikanske serien har premiere 20. september. Her i Norge er det premiere på den nye sesongen med «Skal vi danse» 11. september. Blant de norske kjendisene som skal svinge seg på parketten, er blant andre Aylar Lie, Cecilie Skog og Åsleik Engemark.

Fotballtrener Tom Nordlie skulle egentlig vært med i serien, men han trakk seg før alvoret startet.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Og følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder