SLITER: Kylie Jenner skal være den i Kardashian-familien som har hatt problemer med farens kjønnsskifte. Foto:Astrid Stawiarz,Afp

Kylie Jenner har slitt med farens kjønnsskifte

17-åringen innrømmer i realityprogram at hun til tider hater livet sitt.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians» sendt i USA, kom det frem at realitystjernen Kylie Jenner slet med faren Bruce Jenners kjønnsskifte, og hun søkte støtte hos storesøstrene.

– Jeg føler jeg går gjennom stunder hvor jeg hater livet mitt, sier hun i episoden ifølge Daily Mail.

ÅPEN: Bruce Jenner stilte opp i et intervju på ABC i april og snakket om kjønnsskiftet. Foto:Mark Von Holden,Ap

– Søstrene mine prøver alltid å få meg til å snakke om alt, men jeg vil ikke det akkurat nå. Folk håndterer ting på ulike måter, sier hun.

Kim Kardashian, som er gift med rapperen Kanye West, bestemte seg for å arrangere en skitur med familien etter en prat med søsteren Khloe hvor de innså at de aldri ville reise på en familieferie med deres skilte foreldre igjen.

– Vi må lage nye tradisjoner, sa Khloe.

– Stengt meg ute

Bruce Jenner er på sin side bekymret over yngstedatteren, og han er redd for at deres nære forhold ikke lenger er så nært.

– Hun har stengt meg ute den siste tiden. Jeg vil ikke at hun skal forsvinne, forsvinne følelsesmessig, fortalte Bruce til terapeuten Leigh Weintraub i episoden.

Kylie skal imidlertid ha ringt sin far, og sagt at hun savnet ham senere i episoden.

Hennes søster på 19, Kendall, bekrefter ifølge Entertainment Tonight i episoden at de to reagerer forskjellig på farens forvandling.

– Hun (Kylie) har en tendens til å stenge følelsene sine inne, sier Kendall Jenner.

Det var i februar medier verden over begynte å spekulere i om den tidligere olympiske mesteren var i ferd med å skifte kjønn til kvinne. Etter flere spaltemetre og flere intense måneder med spekulasjoner om et mulig kjønnsskifte, tok Bruce Jenner bladet fra munnen.

– Jeg er en kvinne. Hjernen min er mye mer feminin enn maskulin. Gud ga meg en kvinnes sjel, sa Bruce Jenner i intervjuet med ABCs stjernereporter Diane Sawyer - og tok håret ut av en hestehale og lot det henge løst.

Han har i etterkant av intervjuet blitt hyllet for åpenheten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder