Farmen-Magnhild: – Vil ikke reise på finalefest

Magnhild Vik (43) vurderer å droppe finalefesten etter å ha blitt kalt «et mobbetroll» av «Farmen»-deltager Finn Olav Odne.

 • Morten Hegseth

Artikkelen er over fem år gammel

I intervjuserien «I sofaen med Morten» får Magnhild Vik se et videoklipp av Finn Olav Odne som betegner henne som et mobbetroll.

Finn Olav har vært utsatt for negative karakteristikker av deltagerne Olav Harald Ulstein og Frank Tore Anniksdal. Nå mener han Magnhild ikke er noe bedre, til tross for at hun ikke har kastet seg på konflikten i programmet.

– Hun kommer til å avsløre seg hun Magnhild nå, vet du. For hun er et stort mobbetroll. Det får man se nå, sier han i klippet.

– Hvordan er forholdet ditt til Magnhild i dag, da?

– Forholdet til Magnhild er… jeg kjenner henne ikke. For hun kom i en klikk som ikke var … Nei, jeg kom ikke inn på henne. Jeg håper på at jeg får kjenne henne på en bedre måte senere, men for meg er «Farmen» historie nå uansett. Jeg velger å gå videre i livet mitt, sier han i intervjuet med VG.

PÅ GÅRDEN: Farmen-deltaker Magnhild Vik. Foto:Alex Iversen/TV 2,

- Tar bort gleden

Bruken av ordet «mobbetroll» får Magnhild til å reagere kraftig.

– Jeg blir så opprørt når jeg ser dette her at jeg ikke klarer å forholde meg til det. Hvis jeg blir stemplet som en mobber kan de andre reise på finalefesten på søndag, så blir jeg hjemme. Dette tar bort mye av gleden av å være på Farmen. Jeg krever en beklagelse fra Finn Olav, og det synes jeg ikke er for mye å forlange, sier hun.

Vik påpeker i intervjuet at Finn Olav har gått for langt i å kreve en offerrolle i konflikten mellom han og «Farmen»-deltager Olav Harald Ulstein – og synes det er trist at «Farmen»-konflikten har blitt stemplet som mobbing.

- Treffer ikke meg

Hun blir fryktelig provosert når Finn Olav kaller henne «et mobetroll», til tross for at Magnhild ikke har uttalt noe om den ene eller andre i programmet.

– Men jeg føler ikke at det treffer meg. Men når jeg tenker på dette blir jeg nesten skjelven. Hvilken rett har han til å fremstille meg som det, sier hun.

Se hele intervjuet med Magnhild i programmet «I sofaen med Morten» på VGTV på onsdag.Les også

Mer om

 1. Farmen

Flere artikler

 1. Gaute om «Farmen»-konfliktene: Håper på forsoning på
  finalefesten

 2. «Farmen»-Magnhild om seiersøyeblikket: – Det er helt uvirkelig

 3. Pluss content

  «Farmen»-Magnhild: Sendt på barnehjem som nyfødt

 4. «Farmen»-Finn Olav: – Jeg er en raus bestefar

 5. TV 2 kan ha avslørt «Farmen»-vinner for tidlig

 6. «Farmen»-Magnhilds to fedre hyller datteren før semifinalen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder