FRA NEGATIV TIL POSITIV: For to år siden hadde ikke skuespillerne lyst på mer av «Solsidan». Men etter innspillingen av kinofilmen «Solsidan» har stemningen snudd.  Fra venstre:  Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Felix Herngren og Mia Skäringer.
FRA NEGATIV TIL POSITIV: For to år siden hadde ikke skuespillerne lyst på mer av «Solsidan». Men etter innspillingen av kinofilmen «Solsidan» har stemningen snudd. Fra venstre: Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Felix Herngren og Mia Skäringer. Foto: Lotte Fernvall

Skuespillerne vil ha mer av «Solsidan»

TV

For to år siden tok både svenske og norske TV-seere farvel med «Solsidan» etter sesong fem. Nylig hadde kinofilmen med samme navn premiere. Nå kan det bli mer.

Publisert:

Det skriver den svenske avisen Expressen, hvor det meldes om at hverken skuespillere eller regissører tror at vi har sett det siste av «Solsidan».

– TV4 vil kanskje at vi skal gjøre TV, sier Felix Herngren

Les også: – «Solsidan»-stjerne spilte inn sexscener med familien til stede

I tillegg til at han har regien på det som har vært en av Sveriges desidert mest sette TV-serier gjennom tidene, fyller Herngren rollen som «Alex». For to år siden tok svensk TV4 det mange tolket som et klart og tydelig farvel med serien etter at sesong 5 var vist, med minneprogrammet «Historien om Solsidan».

– Vi tenker å lage sesong fem, men deretter stenger vi butikken. Så får vi heller se om det blir aktuelt å spille inn flere sesonger i fremtiden, sa Herngren til svenske Aftonbladet.

Les også: – Ikke tid til flere sesonger av «Solsidan»

Etter innspillingen av «Solsidan»-filmen virker det ifølge Expressen som skuespillerne igjen er tent på mer «Solsidan» enten på TV eller film.

– Det håper jeg virkelig, vi er jo glade i disse karakterene, sier Josephine Bornebusch til Expressen.

Heller Mia Skäringer utelukker en fortsettelse.

– Vi vet ikke riktig. Vi får se, sier hun.

– Vi kan ikke love at filmen blir det siste av «Solsidan», sier Felix Herngren

Fikk du med deg? «Solsidan»-stjerne ble pappa for sjette gang

Serien hadde premiere på TV4 i januar 2010, og i Norge er det TV 2 som har brakt det underholdende hverdagslivet ut til nordmenn. Mens i snitt 230.000 nordmenn har latt seg friste, har «Solsidan» på det meste samlet over 2,5 millioner seere i hjemlandet.