Reddet av gode hjelpere

TV

Han kunne ikke fått en dårligere start på showet sitt enn han fikk i går, Thomas Giertsen. Makan til dårlige, flaue, platte, kjedelige og dårlige vitser enn det Giertsen åpnet «I kveld med Thomas Giertsen» på TVNorge med, er det lenge siden jeg har hørt.

Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:18


Den veien gikk Thomas Giertsen. Og det gjorde han på en imponerende måte. Han tok seg inn - og fikk etter hvert god sving på programmet. Jo da, han flyter på sjarmen - men har mye mer å fare med også.

Det er helt tydelig at denne scenen mestrer han Men Thomas Giertsen skal ikke ha æren alene for at dette ble mer enn middels godt program. Uten de gode medhjelperne Jon Øigarden og Espen Eckbo hadde han ikke klart det. I hvert fall ikke i går.

Dette er trio som utvilsomt kler hverandre. Selvfølgelig er det Giertsen som er stjernen, men han er ikke redd for å dele rampelyset med de andre to. De fortjener i aller høyeste grad sin del av æren - og kanskje berømmelsen.

Ikke minst er Espen Eckbo noe bortimot ubetalelig. Det skulle ikke forundre meg mye om han også snart får sitt eget TV-show.

JØRN PETTERSEN