PAR: Robbie Williams og Ayda Field, her i Tyskland i fjor. Foto: TOBIAS HASE / dpa

Robbie Williams og kona fikk barn i hemmelighet – via surrogatmor

Robbie Williams (44) og kona Ayda Field (39) skal ha strevd veldig for familieforøkelsen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Paret, som har to barn far før, Teddy (5) og Charlie (3), har fått en datter ved hjelp av surrogati. Det røpet den nybakte moren selv i en åpenhjertig post på Instagram fredag morgen.

Under et bilde av fem hender – som hver tilhører et familiemedlem – skriver hun at den nyfødte jenta har vært en helt spesiell hemmelighet.

«Nå er vi henrykt over å dele med dere at vi har fått en datter... Velkommen til verden, Colette (Coco) Josephine Williams!!» lyder det fra Field.

les også

Derfor velger nordmenn å få barn ved hjelp av utenlandsk surrogat

Field fortsetter med å betro at det har vært en «lang og vanskelig vei å komme dit de er i dag», og at det er derfor de har valgt ikke å innvie offentligheten i svangerskapet. Hun unngår å gå i detalj om utfordringene.

Husker du? Tvitret konas fødsel

Field opplyser at barnet biologisk er deres, men at de har fått hjelp av en «fantastisk surrogatmor».

«Vi er henne evig takknemlig», skriver Field.

Hun ber om at respekt for privatlivets fred rundt alle tre barna.

(Artikkelen fortsetter under posten)

les også

Harald og kona var med da surrogatmoren fødte

Popstjernen Robbie Williams og skuespillerkona er begge aktuelle som «X Factor» dommere i Williams’ hjemland England. De går med andre ord travle tider i møte.

Williams var i mange år kjent som en stor rundbrenner, men amerikanske Field «temmet ham» i 2007. Han fridde på en radiostasjon før jul i 2009, men forklarte siden at det bare var en spøk. Det faktiske frieriet hadde allerede skjedd i en privat setting. De giftet seg i 2010.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder