FERIEBILDE: David Letterman på joggetur på St Barts tidligere denne uken. Foto: BULLS PRESS/FJMG

Jo da, det er David Letterman

Under ett år etter at han takket for seg på skjermen, er talkshow-kongen (68) ikke til å kjenne igjen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

De nye feriebildene av David Letterman vekker oppsikt verden over. Med langt mindre hår på hodet, men med desto mer skjegg og uten briller på nesen, er det lite som minner om TV-stjernen slik vi husker ham.

Selv om vi ikke trenger å gå lenger enn ti måneder tilbake for å finne den aller siste sendingen av «Late Show with David Letterman», har 68-åringen som pensjonist lagt seg til en helt ny «look».

Men han holder koken. De nye bildene er tatt av Letterman som med musikk eller annet i ørene jogger seg svett på den karibiske øya ST Barts, hvor han er på ferie med kona Regina Lasko (55). Når han skjønner at han er gjenkjent og blir avbildet, smiler Letterman bredt til fotografen.

VELKJENT STIL: David Letterman, sånn TV-seerne kjenner ham. Her i 2014. Foto: AFP

Fire år etter sexskandalen: Letterman skryter av ekteskapet

CNN sammenligner han med julenissen og spør «Whoa, David Letterman, er det deg?».

Bildene av den celebre joggeren sprer seg også lynraskt i sosiale medier, som på Twitter. Han har riktignok hatt skjegget siden i fjor høst, men sist han viste seg i offisiell sammenheng, hadde han fortsatt en del hår på toppen – og de velkjente brillen på.

Letterman hadde vært kjæreste med Regina Lasko siden 1986 da de bestemte å gifte seg i 2009. Paret har en sønn på tolv år.

Letterman om livet som pensjonist: – Vet ikke hvordan man bruker en telefon

Letterman holdt det gående i 33 år, først med «Late Night with David Letterman» på NBC, som fra 1993 ble til «Late Show with David Letterman» på CBS. 68-åringen har rekorden som verdens lengst-praktiserende talkshow-vert.

VG+: Norske kjendisers møte med David Letterman

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder