SKAL GIFTE SEG: Katarina Flatland og Harald Dobloug på Ellefest på Hukodden i 2014. Foto: Robert S. Eik VG

Katarina Flatland forlovet seg på ferie

TV 2-profilen har forlovet seg med kjæresten Harald Dobloug på ferie i New York.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

NYFORLOVET: Katarina Flatland på bildet hun la ut på Snapchat. Foto: Skjermdump fra Snapchat.

Paret har vært sammen i fire og et halvt år allerede, og bor sammen i Oslo. Nå har de to altså forlovet seg, en nyhet som Katarina Flatland har delt på snapchat. Hun har lagt ut et bilde av seg selv med et stort smil og en ring på fingeren med teksten: «Også skjedde dette!!!!!!!!».

Allerede i 2012 avslørte Flatland overfor VG at det er Harald som er mannen i hennes liv. Og allerede den gangen sa hun at det var Dobloug hun vil gifte seg med.

– Han er den jeg vil gifte meg med. Men det å forlove seg vil jeg gjerne vente litt med. Jeg synes det er fint å kunne glede seg til det et par år til, sa hun til VG den gangen.

Katarina Flatland har tidligere fortalt at de to møttes på en fest hvor hun var kledd ut som tysk budeie og han som blotter. De fant tonen etter å ha kranglet i dokøen.

– Vi var skikkelig frekke med hverandre. Jeg er veldig god på å være frekk, skjønner du, har hun fortalt til magasinet Det Nye.

Katarina Flatland fulgte i sin far Hallvards fotspor og ble programleder i TV. Hun var sist å se i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Som flere andre TV2-profiler før henne har hun også vært med i «Skal vi danse». Hun holdt ut lenge og var med i ti uker, og ble slått ut i duell med Samuel Massie.

VG har foreløpig ikke fått kontakt med Flatland eller Dobloug.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder