Splitter naken i første episode

(VG Nett) Nanna (22) var ikke forberedt på å bli vist uten en tråd i premieren på «Paradise Hotel», men hun tok det med et smil.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Forside - Paradise Hotel

Gjennom 10 uker skal norske TV-seere følge unge norske menn og kvinner jakte på hverandre og på pengepremien på 300.000 kroner i idylliske omgivelser på «Paradise Hotel» i Mexico.

Les også:Kropp og sex på «Paradise Hotel»

Det er duket for intriger, svik, vennskap og sex. Kameraer overalt på resorten gjør at privatlivet til deltagerne er totalt ikke-eksisterende.

TV-anmeldelsen:Terningkast 3

ETTERSNAKK:Hva synes du om premieren på «Pardaise Hotel»?

FERSK REALITYKJENDIS: Nanna (22) fra Tønsberg. Foto: TV3

Hensikten med konkurransen er å danne par og sikre seg lojale partnere. Deltagerne ble parvis inndelt og fikk dele seng og rom med hverandre fra første natt. Og Nannas første dusjscene ble i kveld kringkastet til alle TV3 seere i premieren på serien.

- Hæææ?

- Hva synes du om å være den første som blir vist splitter naken i serien?

- Hæææ? utbrøt Nanna forfjamset til VGTV på premierefesten i hovedstaden en times tid før TV-sendingen. Hverken hun eller noen av de andre deltagerne har sett episodene.

VGTV:SE NANNAS FØRSTE REAKSJON

- Ja, ja, så hyggelig da, la hun til etter å ha summet seg.

- Noen må være den første. Jeg kan like gjerne hoppe i det med en gang. Jeg var jo alene på rommet. Og man glemmte så fort at det var kameraer der, forklarte 22-åringen som ikke er skremt over hva hun har i vente.

- Jeg gleder meg og er veldig spent. Jeg tror det blir en kul serie. Jeg tar det som det kommer, forsikret Tønsberg-kvinnen.

Les og se VGTV:Traff eks'en på sex-hotellet

Taus om TV-sex

Nanna var før innflyttingen på hotellet klar på at hun ikke hadde tenkt å ha sex under innspillingen av TV-serien.

- Ja, jeg skulle ikke ha sex. Om det ble noe sex, får dere vente å se, sa en ordknapp, men smilende Nanna til VGTV.

Den danske versjonen av TV-serien trakk mange seere da den ble vist på TV3 i fjor sommer. Norske «Paradise Hotel» skal sendes fire dager i uken - mandag til og med torsdag - i til sammen ti uker.

GI PREMIEREN DET TERNINGKASTET DU SYNES DEN FORTJENER

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder