Førstemann ut foran Mira og Karlsen

(VG Nett) Rikke Lie (23) er førstemann som forsøker å imponere dommerne i kveldens premiere på «X Factor».

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

23-åringen fra Ålesund har de siste årene bodd i Stockholm og tok turen fra den svenske hovedstaden til Oslo for å prøve lykken som sangstjerne.

- Jeg måtte bare ta sjansen. Det fikk briste eller bære, men det er klart man setter mye på spill når man melder seg på noe sånt, sier Rikke Lie til VG Nett.

Les også:«X Factor»-Charlotte: - Kommer ikke til å være en klemmemaskin

- Mira sjef

TV-seerne får i kveld se Lie som førstemann ut foran dommerpanelet i TV 2s storsatsning «X Factor». Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Peter Peters skal forsøke å finne Norges nye storstjerne. Og Lie har en klar formening om hvem som var sjefen.

- Mira virket ganske bestemt. Men er det ikke sånn at det er jentene som bestemmer da? ler hun.

Lie har ikke tidligere vært med i lignende talentkonkurranser, men mener «X Factor» var det riktige konseptet for henne.

Hør flere låter av Rikke Lie her(VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider)

- Snu meg vekk

- Det virker som om jeg får vise mye mer av hvem jeg er som artist. At jeg får spille mine egne sanger og at dommerne blir kjent med meg, sier Lie.

Hun er imidlertid ikke helt klar for å se seg selv på TV.

- Det blir litt flaut. Kanskje holder jeg hendene for ansiktet eller snur meg vekk. Det er alltis spesielt å se seg selv på TV, sier hun.

Les også:Amok «X Factor»-mann var på kjendisjakt

Vinneren av «X Factor» får platekontrakt med Sony Music. I tillegg følger managementavtale, turnéplan og musikkvideo laget av den norske stjerneregissøren Ray Kay

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder