FALLER: Janusz faller, og Dorthe går i isen under generalprøvene på Isdans for to uker siden. Tilbake på isen i dag falt hun igjen, men denne gangen var det ikke like dramatisk. Foto: MONSTER ENTERTAINMENT/TV2

Her faller Dorthe!

Dorthe Skappel (44) tok i går beslutningen om å fortsette i «Isdans». Men fallet på isen vil hun ikke se.

Alexander Nyhagen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Selv om hun forrige fredag ledet «Gullruten» var det inntil i går usikkert om «God Kveld Norge»-programlederen ville fortsette i «Isdans».

- Jeg tror det er lurt av meg å fortsette. Det er litt som å falle av hesten, da skal man gå rett opp igjen og ri en runde til, sier Skappel til VG.

- Jeg var ute på isen igjen ganske raskt etter fallet, og nå er formen fin. Jeg har selvfølgelig fått meg en støkk, men jeg er ikke redd, og det har jeg lyst til å vise publikum, fortsetter hun.

Den dramatiske ulykken fant sted under generalprøvene for to uker siden, da dansepartneren Janusz Komendera (33) mistet balansen mens han holdt Skappel over hodet i det som skulle være et foroverløft. I stedet endte det med at Skappels ansikt smalt mot isen, og hun ble hastet i ambulanse til Ullevål universitetssykehus.

Stoler på Janusz

Siden fallet har Skappel begynt å trene med mye beskyttelsesutstyr, men hun forteller at hun ikke har noen problemer med å stole på partneren.

- Det er overhodet ikke vanskelig å stole på Janusz. Han er grunnen til at jeg kom fra det med helsa i behold, og jeg er 100 prosent trygg på ham, sier hun.

I kveldens direktesending har TV 2 valgt å vise det dramatiske fallet. Og selv om det er med Skappels velsignelse, vil hun ikke se fallet.

- Nei, jeg vil ikke se det. De som har sett det sier at det var stygt, og jeg vil se det sammen med partneren min når det har gått litt tid og jeg har lagt det bak meg. Det var ikke bare en albue i ansiktet, og jeg vil vise det så folk ikke tror at jeg er en kylling, sier hun.

Fingeren i jorda

God Kveld Norge-programlederen forteller at selv om hun fortsetter i konkurransen, regner hun ikke med å nå helt til topps.

- Jeg tenker ikke så mye på konkurransen lenger. Det manglet ikke med ambisjoner i begynnelsen, men jeg må stikke fingeren i jorda og innse at jeg ikke vinner Isdans. Jeg vil være med videre bare for å vise at jeg er like hel, sier hun.

Pressetalsmann Jørund Rasdal Unneland i TV 2 sier til VG at kanalen sender isdansfallet for å vise et nysgjerrig publikum hva som skjedde.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder