PREMIEREFEST: «Ungkaren» Jørgen Festervoll tok hjertelig i mot de kvinnelige delatkerne på premierefesten torsdag. Her med Natalie Berge (22).
PREMIEREFEST: «Ungkaren» Jørgen Festervoll tok hjertelig i mot de kvinnelige delatkerne på premierefesten torsdag. Her med Natalie Berge (22).

Premierefest for «Ungkaren»: - Hyggelig å feste med alle damene

TV

(VG Nett) Ungkaren Jørgen Fostervoll (30) festet med alle ekskjærestene og en mulig kjæreste på premierefesten for «Ungkaren» torsdag kveld.

  • Mari Ruus
Publisert: Oppdatert: 05.03.09 23:20

På premierefesten til «Ungkaren 20 vs 40» torsdag kveld, møtte Jørgen Festervoll igjen de kvinnelige deltakerne han måtte sende hjem under innspillingen av programmet.

- Hvordan er det å feste med 17, kanskje 18 ekskjærester?

- Det er faktisk bare hyggelig. Det er «no hard feelings» mellom meg og jentene. Et av de viktigste målene mine da jeg dro ned dit var å klare å håndtere situasjonen på en måte som gjorde at alle kunne dra hjem uten å bære nag til meg. Ingen kan si at jeg har oppført meg dårlig mens vi var der nede, sier Jørgen Festervoll.

VG Protokoll:Si din mening om «Ungkaren 20 vs 40»

Var for høflige

I første episode skal Jørgen gi et smykke til den av jentene som gir det beste førsteinntrykket. Valget falt på Elin Synnøve Bråthen (39), som imponerte Jørgen da hun sang for ham.

- Elin Synnøve ga helt klart det beste førsteinntrykket. Hun er vakker, trygg på seg selv og tar initiativ, og det er egenskaper jeg setter veldig pris på, sier Jørgen.

Han forteller at han var overrasket over hvor høflige jentene var mot hverandre.

- Jentene var i begynnelsen så høflige mot hverandre og ville ikke være frekke mot noen av de andre, og det gjorde at de tok litt for lite initiativ overfor meg. Det var faktisk litt frustrerende i begynnelsen, men i slutten av innspillingen ga de mer blaffen i de andre deltagerne.

- Den som var mest frampå i starten var Anna. Det likte jeg godt, sier Jørgen

Les mer:«Ungkaren»-Jørgen: - Eldre damer er sexy

- Søte og «skitsnygga»

Svenske Anna Westerman (35) var også frempå når det gjaldt de andre jentene. I første episode beskriver hun de unge jentene som «snygga, men tråkiga», og sier til VG Nett at det står hun for fortsatt.

- Det var ikke verre å konkurrere mot de unge jentene enn damene. De er søte og «skitsnygga», men ikke noe mer enn det. Noen av jentene kalte oss for «kjerringer» den første dagen, og da var konkurransen i gang for min del. Jeg er 35 år, og ingen «kjerring», sier den svenske deltakeren.

Artikkelen fortsetter under bildet


Anna Westerman benekter likevel at hun er en dramaqueen.

- Folk som stiller dumme spørsmål, får dumme svar, sier Westerman, og viser til kveldens episode hvor en av jentene spør henne hvordan det er å være svensk.

- Dette er en konkurranse, og jeg er et konkurransemenneske, sier Anna. Selv ser hun på Silje Haukner (39) og Lene Gundersen (22) som sine største konkurrenter i programmet. Ungkaren selv beskriver hun som «helt fantastisk».

- Det eneste som ikke var fantastisk var de 17 andre som var der nede, sier Anna Westerman.

Forferdelig å sende hjem

I torsdagens episode ble det Mette Myrvang (42) og Charlotte Skagen (21) som ble sendt hjem. Ifølge Jørgen Festervoll selv var dette mye verre å gjøre enn han hadde trodd.

- Jeg tenkte før jeg dro at det ikke kom til å bli så ille så sende noen hjem, men det var helt forferdelig. Her kommer jentene ned for å treffe meg og være med i programmet, og så blir de sendt hjem noen timer etterpå. Det var mye verre enn jeg trodde det skulle bli.

VG Debatt:Ungkaren og forelskelse - diskutér her!

Her kan du lese mer om