Anna Anka angrer

TV

(VG Nett) Anna Anka (39) skulle ønske at hun aldri hadde stilt opp i «Svenska Hollywoodfruar».

Publisert: Oppdatert: 11.05.10 12:41

Omlag åtte måneder har gått siden svensk-polske Anna Anka skapte furore i hele Skandinavia med sine oppsiktsvekkende uttalelser i realityserien «Svenska Hollywoodfruar» (TV3). Ikke minst har Anna måttet stå til rette for påstandene sine om at «det er kvinnens oppgave å tilfredsstille mannen seksuelt når han måtte ønske det».

- Et feilskjær

Mye har skjedd siden den gangen. Blant annet har ekteskapet med den kanadiske smørsangeren Paul Anka (69) havarert. Og selv om Anna har fått en rekke TV-tilbud etter «Svenska Hollywoodfruar», angrer 39-åringen på at hun stilte opp som TV-frue.

I den nest siste episoden av sesong to av serien, hvor Anna bare har vært med i sporadiske innslag, uttaler hun ifølge Aftonbladet at for henne var serien et feilskjær helt fra starten av.

- Ingen bimbo

- Jeg er ikke glad for at jeg ble med. Nå er jeg stemplet som en bitch, forklarer Anna, som legger til at hun «ikke er en bimbo som suger mannen sin hver morgen».

- Jeg kan mer og har mer i hodet, hevder Anna som fortsatt har basen sin i Beverly Hills.

Les også: Svensk fruekrig

Men fullstendig skremt bort fra TV-skjermene er hun ikke. Anna er i disse dager aktuell i Sverige med et nytt realitykonsept - «Anna Anka søker assistent». Her mener den omstridte TV-fruen og tobarnsmoren at hun får vist en helt annen og mer seriøs side ved seg selv.

- Og det er viktig, lyder det fra 39-åringen.

Les også: Dater ny multimillionær

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Her kan du lese mer om