FRA TV 2 TIL VIASAT: TV 2s kanskje mest kjente sportsanker, Guro Fostervold skal fra høsten av lede Champions League-sendingene på Viasat.
FRA TV 2 TIL VIASAT: TV 2s kanskje mest kjente sportsanker, Guro Fostervold skal fra høsten av lede Champions League-sendingene på Viasat.

Guro går fra TV 2 til Viasat

TV

TV 2-profilen Guro Fostervold (37) skifter beite og skal fra høsten av lede Viasats Champions League sendinger. Etter det VG Nett forstår, er planen at hun skal overta etter Jan Åge Fjørtoft.

Publisert: Oppdatert: 12.05.12 10:26

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier informasjonssjef i TV3/Viasat, Glenn Ø. Støldal, til VG Nett, om saken som ble omtalt av Seher.no i går.

Usikkerhet rundt Fjørtoft

Foreløpig er ikke hele kabalen for Viasats fotballsatsing til høsten helt på plass ennå. Etter det VG Nett erfarer, er ikke alle kontraktene undertegnet, og det skal være usikkerhet rundt Fjørtofts rolle, men sannsynligvis blir han ekspertkommentator fra høsten av.

Nye kolleger

For øvrig får Fostervold også Rune Bratseth, Vidar Davidsen og Thomas Myhre som nye kolleger.

Heller ikke Guro Fostervolds nåværende arbeidsgiver, TV 2, ønsker å uttale seg om hva som skjer videre med en av kanalens mest kjente sportsankere.

- Ingen kommentar, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til VG Nett.

Permisjon siden 2006

Guro Fostervold har bare sporadisk vært på skjermen i TV 2 siden 2006 da hun flyttet til Spania sammen med håndballproffen Håvard Tvedten, som hun giftet seg med i 2009. Paret har i dag to barn og er bosatt i Aalborg i Danmark, hvor Håvard er håndballproff.

- Guro har permisjon fra jobben i TV 2 frem til sommeren 2013. Det er riktig at hun har vært lenge borte fra TV 2, men hun har også fått to barn i mellomtiden og hun er gift med en profesjonell håndballspiller. For oss har det handlet om å legge forholdene til rette. Hun er en strålende medarbeider og for oss har det vært naturlig å være imøtekommende, sier Jansen Hagen.

Ikke unaturlig

Selv om han ikke vil kommentere Fostervolds angivelige overgang til Viasat, synes han ikke det er unaturlig at hun skifter beite etter 13 år i TV 2.

- Slik er jo bransjen. Den tiden er forbi da folk jobber på ett sted hele livet, sier Vegard Jansen Hagen.

Guro Fostervold har ikke besvart VG Netts henvendelser i formiddag.

- Dette ønsker vi ikke å kommentere, sier imidlertid Håvard Tvedten til Seoghør.no om konas arbeidsforhold.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Her kan du lese mer om