STORT ANSVAR: - Min legnings skjebne ligger i Henriks hender. Jeg har egentlig gitt opp menn, men lovte moren min å gi det et siste forsøk med å være med på det her, sier Silje Christin Letting Risdal (21, til høyre). Her med Henrik og konkurrent Stine Laache Kjelstrup (27). Foto: DANIEL SANNUM LAUTEN

Thodesen savner ikke kjæreste

... men nå søker han kjæreste på TV

Komiker Henrik Thodesen (30) er en av landets mest ettertraktede kjendismenn. Nå gjør han som ekskjæresten Sigrid Bonde Tusvik.

Han søker kjæreste på TV.
- Man kan jo tolke det som et stikk i siden til Sigrid. He-he. Innsalget på hele konseptet var jo «Klarte Sigrid det, så skal jeg også». For henne gikk det jo kjempebra. Hun fant kjærligheten, hun, sier Henrik Thodesen.

Plutselig virkelig

30-åringen avslutter i dag innspillingen av realityparodien «Jakten på Henrik Thodesen», som skal gå som en miniserie i den kommende sesongen av «Torsdag kveld fra Nydalen». Henriks ekskjæreste Sigrid Bonde Tusvik (30) fant i fjor kjærligheten med Martin Jøndahl (30) i NRK3-serien Sigrid søker kjæreste.

- Jeg savner ikke en kjæreste for øyeblikket. Jeg har egentlig ikke for vane å gå rundt og savne ting, jeg.

- Er dette så parodisk at du utelukker å finne en kjæreste blant jentene?

- Jeg kan ikke totalt utelukke det. Det der er egentlig litt vanskelig å svare på. Jeg føler jo ikke at jeg er blitt kjempegodt kjent med dem: Det har vært mye fokus på at vi skal ha det morsomt og lage god TV. Men, jeg merker at det er litt annerledes nå enn da vi satt rundt et bord og planla innslagene. Det som først var en sketsj og papirer med søknader, er plutselig blitt en virkelig setting og ordentlige jenter. Konseptet er større nå enn det var i starten. Jentene er dessuten veldig morsomme og ser bra ut, sier han.

Kjendis-kurtisane

Totalt 370 jenter sendt inn søknad da TV2 begynte å avertere etter en fremtidig kjæreste for Henrik.

- Du har rykte på deg for å kurtisere kjendiskvinner?

- Jeg har lest det der. He-he. Jeg er jo ute på byen en del, og det er ikke akkurat noe vanskelig å prate med folk. Og jeg kjenner mange av disse kjendisdamene. Men jeg har nok ikke akkurat kurtisert så mange kjendisdamer.

- Stemmer myten om at alle damer vil erobre en mannlig kjendis?

- Vel, det er ikke så ille som alle skal ha det til. Jeg tror det der gjelder litt mer for gutter med et litt mer hardbarket «badboy»-stempel. Det er ikke sånn at jeg får masse nakenbilder på mobilen og sånn, nei.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder