PROGRAMLEDER: Thomas Seltzer, kjent som sjefsideolog og bassist i Turboneger blir nå programleder i NRK3. Foto: Sigve Asplund/TinAgent.com

Happy-Tom skal lede debatt på NRK

(VG Nett) Onsdag 11. februar debuterer Thomas Seltzer, også kjent som Happy Tom fra Turboneger, på NRK3 med debattprogrammet «Trygdekontoret».

Daniel Rausand
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

- Du kan kalle det et slags talkshow, eller nei, kall det en salong for ekspertise. Det blir som et gammeldags trygdekontor, hvor det fattes vedtak på grunnlag av både kvalifisert synsing og generell inkompetanse. Vi skal diskutere ting du ikke visste det gikk an å diskutere engang, men vettuge ting blir tatt opp. Det blir ikke nok et TV-program med tørrprat, det er det nok av på norsk TV. Her blir det valuta for lisenspengene, sier Thomas Seltzer til VG Nett.

I «Trygdekontoret» skal Thomas Seltzer sammen med et ekspertpanel ta for seg brennaktuelle problemstillinger, som «Hvilken musikksjanger er mest i utakt med dagens miljøfokus?», «Er Norge i bunn og grunn et maritimt Østerrike?» og «Hvem er EGENTLIG Tommy Sharif?».

Les også:Turbofansen hyller «Apocalypse Dudes»

Skjult agenda

PRISVINNER: Her er Thomas Seltzer på MTV Europe Music Awards 2005 i Lisboa. Foto: Scanpix

- Jeg har jo en skjult agenda. Jeg har alltid drømt om å bli sjef i NRK2, men nå som NRK3 har kommet, kan jeg bli sjef her i stedet. Jeg begynner på gølvet og skal jobbe meg oppover til sjefsplassen i NRK3. Jeg er en hvit Obama fra Follo, sier Seltzer.

- Vi skal sende åtte programmer av «Trygdekontoret». Ingen temaer er for små, og ingen temaer er for store, sier Leif-Åge Reme, som er prosjektleder i «Trydgekontoret» til VG Nett.

Sjekk Turboneger på VG-lista!

Turnepause

- Jeg har kommet såpass opp i åra at jeg har begynt å prate veldig mye med meg selv, så det å prate på TV skal gå bra. Vi har også turnepause i Turboneger fram til april, så dette passet meg veldig bra, sier Seltzer.

«Trygdekontoret» kan du se hver onsdag klokken 22.30 på NRK3 fra 11.februar.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder