STOLT: – Jeg er stolt over å vise frem sønnen min og hvordan vi er som familie. Så hvis noen vil mene noe om det, så vær så god. Det bryr jeg meg ikke noe om, sier Linni Meister

STOLT: – Jeg er stolt over å vise frem sønnen min og hvordan vi er som familie. Så hvis noen vil mene noe om det, så vær så god. Det bryr jeg meg ikke noe om, sier Linni Meister Foto: Jørn Pettersen

Linni Meister ikke redd for å ta med sønnen (10) på TV: – Ikke skummelt, ikke farlig, ikke negativt

Linni Meister har ingen problemer med å la TV-seerne bli kjent med sin ti år gamle sønn.

– Det er det ingen andre enn foreldrene og barnet det gjelder som har noe med det å gjøre, slår Linni Meister fast overfor VG.

les også

Låtanmeldelse «Juletragedien»: Nissetufsete

Hun deler rampelyset med Louise Angelica Riise og Kristin Gjelsvik i «Kjendismødre», en serie på seks episoder som Viafree og TV3 selger inn som tre kvinner som «lever et jetsettliv med elleville kjendisfester, røde løpere og utlevering i sosiale medier».

En serie som også lover å gi «et nært innblikk i hvordan de takler balansen mellom kjendislivet og foreldre».

SAMME SERIE: Linni Meister og Kristin Gjelsvik er begge med i den nye TV-serien «Kjendismødre» som kommer til høsten på Viafree og TV3. Foto: Jørn Pettersen

– Dette gir meg en mulighet til å vise meg fra en annen side, min favorittside: Mammarollen. Sønnen min, som blir ti år og går i femte klasse, er en del med i serien. Naturligvis har jeg gått noen runder med faren hans om dette før vi sa ja. Jeg må ta andre hensyn når sønnen min skal være med, fortsetter Meister.

les også

Når man sklir som Bambi i eget ribbefett

Hun forteller at hun har en egen snapchat hvor hun deler mye av privatlivet sitt – og også hvordan hun takler mammarollen.

– Jeg får bare positive tilbakemeldinger, folk elsker det og det er nok også mye av grunnen til at jeg turte å bli med på denne serien, sier Meister.

Samtidig er hun ikke helt fremmed for at folk kan reagere negativt på måten hun gjør dette på.

– Jeg skjønner at folk kan være skeptiske og tenke sitt. Men det jeg deler fra livet vårt er bare positivt. Det er ikke skummelt, det er ikke farlig, det er ikke negativt. sier hun.

les også

Linni Meister med ny singel: – Jeg har aldri lagt skjul på at jeg vil se ut som en Barbie

– Har du ingen betenkeligheter med å la ham slippe til på TV på denne måten?

– Så lenge han trives og selv vil være med på TV, har jeg ingen problemer med det. Han skjønner så mye, han har et valg og han kan si nei. Jeg er stolt over å vise han frem og hvordan vi er som familie. Så hvis noen vil mene noe om det, så vær så god. Det bryr jeg meg ikke noe om. Det er jeg som er mammaen, sier Linni Meister.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder