Marian Saastad Ottesen - Steven er utrolig romantisk!

Steven Van Zandt (62) er ikke bare skummel og farlig. Han er også myk og romantisk, avslører motspilleren i «Lilyhammer».

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I det populære TV-dramet «Lilyhammer» har Steven Van Zandt profilert seg som en nådeløs mafiaboss. Nå røper skuespillerkollegaene hans mykere sider. VG anmeldte sesong to av «Lilyhammer» i går, og ga terningkast 5.

Marian Saastad Ottesen har siden hun spilte inn sesong én av «Lilyhammer», blitt godt kjent med den amerikanske skuespilleren. I fjor tok hun med både samboer og sønnen for å besøke Zandt i USA.

TVILLINGFORELDRE PÅ FILM: Marian Saastad Ottesen og Steven van Zandt har gått fra hverandre i «Lilyhammer 2», men har tvillinger sammen. Foto: Roger Neumann

- Han er virkelig en gentleman. Når vi begynte på sesong èn hadde han bestilt en bukett roser som sto i garderoben min da jeg kom. Det har jeg aldri fått av noen mannlige norske kollegaer før, så det er virkelig en gest som bør inspirere alle gutter der ute. Steven er hyggelig, snill, og omtenksom. For å ikke glemme at han også er utrolig romantisk, forteller hun til VG.

Les også: Nærmer seg sesong tre av «Lilyhammer»VGTV: Slik holder Little Steven «Lilyhammer»-skuespillerne våkne

Også Steinar Sagen, kjent fra «Radioresepsjonen», har latt seg sjarmere.

- Han er en veldig fin fyr, og var flink til å sørge for at skuespillerne på «Lillyhammer»-settet ikke ble trøtte. Hver dag fikk vi en kasse full av Monster energidrikk, som han selv drikker mye av. Han er en kjernekar.

Zandts signaturplagg, bandaen på hodet, har ikke gått Sagen hus forbi.

- Jeg vet ikke helt hvorfor han går med den. Han bare gjør det, alltid. Når han ikke har den på, bruker han en slags parykk, så det er ingen som vet hvordan han egentlig ser ut, smiler han.

Skuespilleryndlingen Frank Kjosås er «Lilyhammers» nyeste tilskudd. Han beskriver Zandt som et arbeidsjern.

-Han jobber ekstremt mye. Når han ikke er på sett sitter han med mobiltelefonen sin. Den sitter han med hele tiden. Han er jo en veldig travel mann og er alltid på jobb. Bortsett fra det er han kjempemorsom. Vi satt inne i et varmetelt, og det var grisekaldt, men han lot seg ikke knekke og hadde godt humør og slo av vitser både titt og ofte.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder