Nordmannen klar for en ny amerikansk TV-serie

KLINER TIL: Skuespiller Thorbjørn Harr i het omfavnelse med kollega og skuespiller Hillary Duff i den amerikanske komiserien «Younger». Foto:,All over press

Thorbjørn Harr kysser Hillary Duff

Skuespiller Thorbjørn Harr (40) kliner til med skuespiller Hillary Duff (27) i en lidenskapelig scene i TV-serien «Younger».

  • Martine Haug Nysether
  • Camilla Norli

Artikkelen er over fem år gammel

Etter sin første store rolle utenlands i TV-serien «Vikings», har skuespiller Thorbjørn Harr (40) sikret seg en rolle i komiserien «Younger».

– Det er en gjesterolle som er med i ganske mye av første sesong. Både rollen og prosjektet er veldig forskjellig fra Vikings. Men Darren Star gjør dette til et veldig gøy prosjekt å være med på. At det filmes i New York er jo en ekstra bonus, sier Harr til VG.

Innspillingen av serien, som har premiere 13. januar i USA, er i gang for fullt. I en lidenskapelig scene mellom Harr og Hillary Duff (27) utenfor en boligblokk i New York kysser nordmannen den blonde skjønnheten.

Produsenten av Darren Star står bak TV-serier som «Melrose Place», «Beverly Hills», «90210» og «Sex and the City». Det er den anerkjente «Sex and the City»-stylisten Patricia Field, som er kostymedesigner i den kommende TV-serien, skriver The Hollywood Reporter.

«Younger» følger 40-åringen Liza (Sutton Foster), en enslig mor, som prøver å komme tilbake i arbeidslivet, bare for å finne ut at det nesten er umulig å starte på bunnen i hennes alder. Men etter et tilfeldig møte med den unge tatovøren Josh (Nico Tortorella), som overbeviser henne om at hun ser yngre ut enn hun er, forsøker 40-åringen å komme seg inn på arbeidsmarkedet som 26-åring.

Flere artikler

  1. Harr om filmkyss: – Man pusser tennene litt nøye

  2. Pluss content

    Harr om kysset med Hilary Duff: Man pusser tennene litt nøye

  3. Thorbjørn Harr i Julianne Moore-film

  4. Han er kåret til Norges mest sexy mann

  5. Thorbjørn Harr i ny filmhriller om «stockholmsyndromet»

  6. Thorbjørn Harr: - Imponert over Ethan Hawke

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder