SYK: Shannen Doherty, her under et TVintervju i 2012. Foto: AP

Shannen Doherty kjemper mot kreften – klippet av alt håret

Den kreftsyke «Beverly Hills 90210»-stjernen viser hele verden hvordan det gikk for seg da hun kom cellegiften i forkjøpet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Doherty har i dag postet seks steg for steg-bilder på Instagram, som viser hvordan moren Rosa og venninnen Anne Kortright-Shilstat sto ved hennes side da hun selv klippet av det lange mørke håret (se alle bildene nederst i artikkelen).

«#cancersucks (norsk oversettelse:kreft stinker)», skriver skuespilleren.

«Inspirerende og modig!», mener kjendisblogger Perez Hilton om 45-åringens åpenhet.

TV-stjernen, som de siste årene har vært ganske så fraværende i rampelyset og kun har figurert i små TV-roller, fikk diagnosen brystkreft i fjor vår. De nye bildene tyder på at Doherty, også kjent fra TV-serien «Charmed», fortsatt er under behandling med cellegift.

Her har altså Doherty selv valgt å fjerne manken før cellegiften tar den, noe som blir møtt med hyllest og heiarop fra mange av hennes 250.000 følgere på bildedelingstjenesten.

2010: Shannen røk ut av «Skal vi danse»

Artikkelen fortsetter under bildet.

POPULÆR GJENG: Jason Priestley, Shannen Doherty og Luke Perry spilte Brandon, Brenda og Dylan i gamle «Beverly Hills 90210». Foto: NTB Scanpix

I august i fjor gikk Doherty til søksmål mot sin tidligere manager, med påstand om at han hadde rotet med helseforsikringen. Skuespilleren skal ha ventet med å gå til legen fordi hun ikke hadde orden på papirene og mener kreften derfor rakk å spre seg ekstra.

Fikk du med deg? «90210»-stjerne giftet seg for tredje gang

Doherty spilte rollen som Brenda i «Beverly Hills 90201» fra 1990–1994. Hun gjorde et lite comeback i spinoffserien i 2009 og 2010, som for øvrig ble en kort affære.

Husker du? Nye «Beverly Hills 90210» tas av lufta

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder