UNG COUNTRYNYKOMMER: Amerikanske Taylor Swift (20), her på en MTV-fest i fjor. Foto: Reuters

Taylor Swift til Skavlan

(VG Nett) Fredrik Skavlan kan skilte med superstjerner som Taylor Swift og gjenforente Take That i studio i høst.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Neste fredag, 24. september, går startskuddet for høstsesongen til «Skavlan». Den norske talkshow-kongen (43), som fortsatt skal kringkastes både i Norge og Sverige, frister allerede nå TV-seerne med stjernegjester som den amerikanske countryprinsessen Taylor Swift (20) og britiske Take That.

Taylor Swift har siden gjennombruddet for to år siden håvet inn den ene prisen etter den andre. Hun havnet enda mer i vinden etter at hun i fjor ble utsatt for et skandalestunt av rapper Kanye West, som kuppet hennes takketale under en MTV-fest (se stuntet på VGTV).

Les også:Taylor sang sin tilgivelse

Robbie gjest igjen

Boybandet Take That ble nylig gjenforent - 15 år etter at Robbie Williams (36) forlot bandet. Robbie har besøkt Skavlan flere ganger opp gjennom årene, og nå inntar han studioet sammen med sine gamle kolleger, deriblant Gary Barlow (35).

Les også:Sånn høres de ut 15 år etter

Artikkelen fortsetter under bildet.

TAKE THAT-KOLLEGER: Robbie Williams (36) og Gary Barlow (40). Foto: Pa Photos


- De beste

- Det er en fantastisk gjesteliste vi har til høsten, og vi gleder oss naturligvis over at artistene velger å komme til showet. Og de kommer jo ikke bare for å opptre, det her er jo de beste talkshowgjestene man kan tenke seg, sier Fredrik Skavlan om sesongens artister.

Et annet stort navn som meldes på gjestelisten, er Led Zeppelin-vokalist Robert Plant og bandet Band of Joy. Svenske Håkan Hellström har også takket ja til å besøke «Skavlan».

NRK røper ikke hvilke stjerner som kommer på hvilke datoer.

- Det har jeg ikke tenkt å si så mye om ennå, sier en hemmelighetsfull redaksjonssjef, Leif Åge Reme, til VG Nett.

Hva synes DU om gjestene som er kunngjort så langt? Hvilke andre kjendiser vil du helst se besøke Skavlan i høst?Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og si din mening.

Lokker de største

Skavlan har de siste årene lokket den ene superstjernen etter den andre til studio. Cheryl Cole, John Mayer, Rihanna, Meat Loaf, Jay Z, John Cleese, Amy Winehouse, Stellan Skarsgård, Al Gore og Will og Jada Pinkett Smith er bare noen av celebritetene som har tatt turen.

TIDLIGERE GJEST: Rihanna (21) besøkte Fredrik Skavlan (43) i forrige sesong. Foto: Espen Sjølingstad Hoen/VG

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder