«Skal vi danse»-Tommy gråt for venninnen

Tommy om «Otters»: - Kommer til å savne henne

NYDALEN (VG Nett) Anne Marie Ottersen (65) tørket tårer hos Tommy Fredvang (28) da hun røk ut av «Skal vi danse». Nå hylles hun av konkurrenten.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Jeg er blitt veldig, veldig glad i Anne Marie. Hun er en av de mest fantastiske damene jeg har truffet noen gang. Moren min har to helter i denne verden; Kevin Costner og Anne Marie Ottersen. Gjennom disse dagene har jeg skjønt hvorfor, sier Tommy Fredvang til VG Nett etter at venninnen røk ut av «Skal vi danse» lørdag.

Da programlederne annonserte at det var Anne Marie Ottersen som hadde røket ut, var den tidligere «Idol»-kjekkasen tidlig i rekken av trøstende konkurrenter.

VGTV:Tommy rørt til tårer av «Otters»-exit

Men det var altså Tommy som trengte mest trøst. Selv omtalte «Otters» deltakelsen i konkurransen som et lite eventyr, og var fornøyd med innsatsen.

Siddisen Fredvang sier det blir verre og verre å ta farvel med danserne, men understreker at det er noe spesielt med skuespillerdronningen.

Les også:- Jeg trodde jeg skulle ryke hver gang

- Hun er et av de varmeste, godeste menneskene jeg har møtt. Hun ser de rundt seg, og jeg kommer til å savne henne, sier han.

Under kveldens program kom det fram at dansepartneren Rakel Kristina Aalmo kan være krass i kommentarene på trening.

Begge to bedyrer imidlertid at de er gode venner.

Hva synes du om kveldens «Skal vi danse»?Si din mening på VG Nett Rampelys' Facebook-side.

- Fortjener han litt kjeft, Rakel?

- Ja, jeg må jo si han fortjener det, ler hun, og fortsetter:

- Neida, det går vel kanskje litt på konsentrasjonen, at han sutrer litt når han ikke får det til. Men han er veldig flink.

Single Tommy sier også at det ikke er noe problem å skille mellom privatliv og dansingen, til tross for en vakker dansepartner.

- Det er ikke noe problem. Rakel har kjæreste, og det fungerer veldig bra, sier han.

Les flere kjendisnyheter på vg.no/rampelys.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder