TV-STJERNE: Espen Eckbo har gjort stor suksess som TV-komiker de siste ti årene. Her er han fotografert i Tørnquist-studio. Foto: JAN PETTER LYNAU

Espen Eckbo hemmelig gift

Komiker Espen Eckbo (40) og kjæresten Trine Stubberud (31) giftet seg i forrige uke, men holdt det hemmelig helt til nå.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Ifølge Seher.no giftet paret seg i Oslo tinghus i forrige uke, i det som skal ha vært en vielse med kun få gjester til stede.

Eckbo bekrefter at han og Stubberud har inngått ekteskap.

- Jeg kan bekrefte at vi har giftet oss. Utover det ønsker jeg ikke å si mer om den saken, sier han til nettstedet.

Til VG utdyper Eckbo på en måte:

- Jeg har ingen kommentar utover at jeg neppe vil PFU-anmelde noen for å påstå at det skjedde noe i den retning i forrige uke, skriver han i en SMS, etterfulgt av et smilefjes.

Paret har holdt en lav profil, men har fått oppmerksomhet for at de jobber sammen.

STATIST: I første episode av «Nissene over skog og hei» dukket Trine Stubberud opp i en statistrolle som videokunde hos Eckbo-karakteren Ernst Øyvind. Foto: Faksimile TVNorge / Seefood.


Blant annet var hun en del av produksjonen bak julekalenderen «Nissene over skog og hei», som ble sendt på TVNorge i 2011.

Da dukket hun også opp som statist i serien.

Stubberud står også oppført som produsent i TV-selskapet Espen Eckbo driver og jobber i - Seefood.

Espen Eckbo har denne høsten vært mye på skjermen som rollefiguren Asbjørn Brekke gjennom TV-programmet «Asbjørn Brekke-show» på TVNorge.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder