Se Aksel Hennies tøffe «24»-debut

Aksel Hennie spiller skurken Karl Rask i «24: Live Another Day». I kveld vises episoden på norske TV-skjermer.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I april ble det kjent at Aksel Hennie (38) ville dukke opp i den amerikanske spenningsseriens sjette episode. Episodens trailer ble sluppet i slutten av mai, og denne avslørte at Hennies opptreden er av det hardbarkede slaget.

I kveld sendes hele episoden på TV3. Denne ferske videosnutten viser at Karl Rask oppfører seg som en vaskeekte «bad guy»: Han stikker kjepper i hjulene for seriens hovedkarakter - i dette tilfellet Jack Bauer, spilt av Keifer Sutherland.

VG gjør oppmerksom på at videoklippet røper deler av handlingen i den kommende episoden. Ikke se den hvis du ikke vil vite hva som skjer!

Aksel Hennie har foreløpig ikke kommentert gjesterollen i «24». Imidlertid har han vært åpen om opptredenen i sosiale medier, og i begynnelsen av juni publiserte han følgende teaserbilde på Instagram:


Hva tenker du om Hennies «24»-debut? Diskuter gjerne i kommentarfeltet!
Dette er Aksel Hennies første internasjonale TV-rolle, men skuespilleren har flere Hollywood-planer på gang: Han medvirker i filmene «The Last Knights» og «Hercules», som begge har premiere senere i år.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder