Mona Grudt: Litt av noen bein du har Kathrine!

Tidligere «Skal vi danse»-vinner Mona Grudt (42) gir terningkast på deltakerne.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over seks år gammel

Mens deltakerne på TV-programmet svinger seg på parketten i kveld, blir deres lidenskapelig tango og tyrefekterdansen paso doble vurdert av både dommerpanelet og Grudt.

I motsetning til de profesjonelle dommerne skal den tidligere «Skal vi danse Superfinale»-vinneren vurdere underholdningsverdien på hvert bidrag.

VG:s terninger viser 5 prikker

Eirik Søfteland og Nadya Khamitskayas danset tango:
- Med en rocka start på skal vi danse karrieren forrige lørdag, var jeg spent på om Eirik innfridde i dag og. Dette var en tøff og sexy tango! Litt anspente armer, men mye innlevelse og intense blikk. Eirik, jeg danser gjerne tango med deg!

VG:s terninger viser 4 prikker

Isabella Martinsen og Lars Alexander Wiulsrud danset paso doble:
- Nå ble jeg glad! Isabella virker som hun koser seg mye mer på dansegulvet i dag. Litt forsiktig i starten, men virket tryggere etterhvert som dansen nærmet seg slutten. Jeg savnet likevel litt mere selvtillitt og karakter. Kjolen var nydelig.

VG:s terninger viser 4 prikker
VG:s terninger viser 3 prikker

Rein Alexander og Marianne Sandaker danset tango:
- Jeg er fremdeles imponert over Rein som har kommet mye seinere på banen enn de andre i denne konkurransen. Han virket litt ustødig innimellom, kanskje han hadde litt glatte sko? Men jeg syns han hadde en flott karakter i tangoen så dette syns jeg var underholdende. Jeg blir glad av å se på Rein.
Jarl Goli og Alexandra Kakurina danset paso doble:
- Det kan ikke være lett å skifte danseparter underveis, men jeg tror ikke det har plaget Jarl nevneverdig. Jeg syns dette var en grei Paso, men jeg syns det ble litt mye gåing uten for mye dans. Ansiktet var i Pasomodus, men jeg skulle ønske at kroppen også var det. Jeg tok meg i å syns det var mye mer spennende å se på Alexandra enn Jarl.

VG:s terninger viser 3 prikker
VG:s terninger viser 4 prikker

Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker danset tango:
-Å, som jeg savner å være på det dansegulvet når jeg ser min danseparter Glenn Jørgen, men jeg unner Linda dette veldig, som også ser ut som hun koser seg. Jeg syns det ble en noe ustø tango, og lidenkskapen så kanskje litt for alvorlig ut. Med ribbeinsbrudd kan det ikke være lett å gjennomføre denne dansen, så det er tappert gjort å greie seg så fint.
Carl I. Hagen og Therese Cleve danset paso doble:
- Carl Ivar hadde et passende morskt utrykk i Pasoen, og jeg syns han hadde noen gode positurer innimellom. Litt snublende i beina, og det var ingen tvil om at det var Therese som var tyren i denne «kampen». Jeg syns så absolutt det tok seg opp helt mot slutten av dansen.
Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe danset paso doble:
- Jeg liker «kulheten» i ansiktsutrykket til Eli, og jeg syns hun henger godt med i dansen. Helt utrolig at hun er så uredd for å bli kastet og løftet på. Ingen tvil om at hun stoler fullt og helt på sin dansepartner Bjørn. Jeg syns det var litt slapp flikking av hodet i tangoen, men med det kule ansiktsutrykket, gjør det ingenting syns jeg.

Venke Knutson og Egor Filipenko danset tango:

VG:s terninger viser 5 prikker

- Dette var da jammen meg en fin tango! Stor forbedring fra en forsiktig Venke forrige lørdag. Ingen tvil om at hun koste seg, for hun strålte. Dette var veldig underholdende å se på, så jeg gleder meg til å se mange danser av Venke i ukene fremover. Grattis!

Pål Anders Ullevålseter og Anette Stokke danset paso doble:

VG:s terninger viser 4 prikker

- Her var det ingen tvil om at det var Pål Anders som var sjefen i denne dansen. Det var alvor i ansiktsutrykket, og kanskje var det tøffe mil i øde landskap på motorsykkel han fokuserte på? Dansemessig syns jeg han hang med, så dette syns jeg var litt bedre enn forrige gang.

VG:s terninger viser 5 prikker

Kim Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud danset tango:
- Dette syns jeg var en ryddig og flott tango! Flotte ansiktsutrykk, og for meg så det ut som det var masse føtter som gjorde det de skulle. Kim har tydeligvis også evnen til å ta energien ned og bruke den "fornuftig". Ett hakk ned fra forrige uke.

VG:s terninger viser 6 prikker

Kathrine Sørland og Tom Erik Nilsen danset paso doble:
- For en fantastisk start Kathrine hadde forrige lørdag. Kan tenke meg at det ikke har gjort det så lett å skal leve opp til forventningene. Dette var nok grunnen til at jeg holdt tilbake på sekserne i kveld, for her kommer´n!
Dette var innlevelse og flott å se på. Litt av noen bein du har Kathrine!

Det er Linda Johansen og Glenn Jørgen Sandaker og Jarl Goli og Alexandra Kakurina som må danse duell.

Les også

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. Linda røk ut av «Skal vi danse»

  2. Mona Grudt : - Carl Ivar virket litt anspent i kveld

  3. Venke valset ut av «Skal vi danse»: - Så lenge vi leverer et bra show, gir jeg blaffen!

  4. «Skal vi danse»-Olga (25) skadet - erstattes av Alexandra Kakurina (30)

  5. Per Heimly fikk «Skal vi danse»-dommer Gyda til å gråte

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder