HOLLYWOOD-FRUE: Svenske Maria Montazami (47). Foto: TV3

Dansedommer raser mot Maria Montazami

Svensk «Skal vi danse»-dommer er i harnisk over TV-fruen Maria Montazami (47) og mener hun fortjener å bli stemt ut av konkurransen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Let's dance - tv4.se

Montazami har nemlig bestemt å ta noen dagers pause fra den intense treningen i «Let's Dance» - svenskenes svar på «Skal vi danse».

Forlot landet

47-åringen, kjent gjennom flere sesonger av «Svenska Hollywoodfruar», har nemlig fått hjemlengsel og fløy lørdag morgen hjem til familien i Los Angeles. Hun returnerer ikke til treningen og danseinstruktøren Kristjan Lootus (34) før onsdag, skriver Aftonbladet .

Det får dansedommer Tony Irving (46) til å se rødt. Montazamis hjemreise betyr at hun kun får halvannet døgn med trening før neste direktesending. Irving mener at beslutningen er skjebnesvanger for TV-fruens fremtid i dansekonkurransen.

- Det kommer til å gå til helvete for henne. Hva i helvete holder hun på med? Hvordan kan hun tro at hun kan ta en uke fri? Det er jo det hun gjør, lyder det i tordentalen fra dommeren ifølge Aftonbladet .

- Håper de ikke stemmer

Han mener at Montazami umulig kan lære seg koreografien på så kort tid. Så oppgitt er han at han oppfordrer TV-seerne til ikke å stemme henne videre i konkurransen.

- Hvis hun ikke tar ansvar for dansen og i stedet tar en uke ferie, så håper jeg at det svenske folket kan tenke, og at de ikke stemmer på henne, sier Irving - som mener det er urettferdig hvis Montazami danser dårlig neste uke og likevel ikke blir sendt ut.

Montazami forklarer hjemreisen med at hun savner ektemannen og de fire barna, og at de har noen familieting de må ordne opp i.

- Hjemlengselen er sterk, og jeg vet at Kamran trenger meg, sier den ellers så populære TV-fruen om ektemannen.

Neste uke er det samba som står på plakaten for Montazami og de andre kjendisdeltagerne, deriblant musikerne Erik Segerstedt og Markoolio.

TV4.se: Her kan du se Maria danse slowfox

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder