...og lover å være Snille-Sandra på «Idol junior»

KLAR FOR HØSTEN: Denne høsten får du se mye av Sandra Lyng Haugen TV 2. Foto:Hallgeir Vågenes,VG

Lyng Haugen om egen realityserie: - Jeg legger ikke skjul
på noe

BERGEN (VG) Sandra Lyng Haugen (27) er aktuell med to program i høst, «Idol junior» og realityserien «Sandra Usensurert». Hun forteller at det blir skummelt å være så
personlig på TV.

 • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

­

I slutten av mai ble det avslørt at Sandra Lyng Haugen skal være dommer i «Idol junior» på TV 2. Lyng Haugen deltok selv i «Idol» som 16-åring, og hun blir nok ikke beinhard i kritikken mot deltagerne i «Idol junior».

– Jeg ville jo snakket annerledes til en tyveåring enn et barn på åtte år. Jeg vil kanskje komme med konstruktiv kritikk til en voksen, men til et barn ville jeg nok heller gitt tips slik at det kan bli bedre.

Egen realityserie

Under TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag fortalte de også om Lyng Haugens nye serie, «Sandra Usensurert» som skal gå på TV 2 Bliss. I serien kan du følge hennes comeback i Norge etter et lengre opphold i Los Angeles. Hun sier det har vært uvant å ha kameraer rundt seg til enhver tid.

– Jeg har hatt filmkameraer på meg i over ett år, og har gått igjennom alt av følelser og ting som har skjedd. Det blir veldig personlig, veldig åpent og jeg legger ikke skjul på noe. Det er litt skummelt.

Etter en tid i USA er Lyng Haugen tilbake i Norge – i hvert fall for liten stund.

– Planen var alltid å flytte tilbake til Norge. Jeg dro til USA for å lage musikk, og når jeg følte at jeg var fornøyd, dro jeg til Norge for å gi ut musikken.

Har du lagt USA-livet på hylla?

– Nei, jeg skal tilbake dit og lage mer musikk. Men nå er det Norge og Idol som gjelder.

Satser på avstandsforhold

I desember ble det klart at Lyng Haugen hadde funnet kjærligheten sammen med musiker Martin Bjercke (25), og en travel høst for både popsangeren og kjæresten gjør at kjærlighetslivet kan lide til tider.

– Jeg får ikke pleiet kjærlighetsforholdet i det hele tatt, for han flytter til Los Angeles i begynnelsen av september. Så vi får ikke sett hverandre, men avstandsforhold kommer nok til å gå fint det. Vi har det fint sammen. Og så er vi begge spillavhengige- så vi spiller sammen selv om en av oss er på turné. Vi finner rare måter å være sammen på, selv om vi ikke er det, smiler hun.

Les også

Mer om

 1. Reality-TV
 2. Sandra Lyng Haugen
 3. TV 2

Flere artikler

 1. Slutt for Sandra og CLMD-Martin

 2. Sandra Lyng Haugen fjernet fire svulster fra brystene

 3. Pluss content

  Skamløse Sandra

 4. Lyng vil være åpen om problemene

 5. Denstad With: - Ja, jeg har kjæreste

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder