Over og ut for Torsdagsklubben

I morgen kveld avholdes den siste «Torsdagsklubben» noensinne.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

Torsdagsklubben» på TV2 fortsatte i 2002 der den gamle «Mandagsklubben» på TVNorge slapp; som et subjektivt satireprogram rundt ukens aktuelle hendelser. Trekløveret Silje, Otto og Thomas har skapt mye oppstyr i tiden de har vært på skjermen.

En av de mer omtalte episodene var da utenriksminister Jan Petersen reagerte etter at Thomas Giertsen hadde intervjuet utenriksministeren i Ungarn med tissen hengende ut av gylfen. Innslaget ble stoppet av TV2.

Men det toppet seg da Norges statsminister Kjell Magne Bondevik selv gikk ut og refset Jespersen for å drive offentlig mobbing etter den berømte «Bondevik-monologen». Jespersen mottok drapstrusler, og TV2 stoppet repriseprogrammet.

- Det var kjipt med Bondevik-greia og drapstruslene. Det verste var likevel ikke selve drapstruslene, men rådet jeg fikk fra en politimann om å se nøye under bilen min før jeg skulle ut og kjøre, sier Jespersen.

Politikerbråk

I går mimret han, Silje og Thomas i redaksjonslokalene til Cosmo TV sammen med produsent Eilif Skodvin og tekstforfatterne Anne Bjørnstad og Alice Sommer.

- Jeg ble kysset av Jan Simonsen. Det var litt spesielt, sier Silje.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder