SLO SEG LØS: Lene Alexandra og Tom-Erik danser rumba til How Deep is Your Love og sikret seg 30 poeng fra dommerne i kveldens Skal vi danse. Foto: Scanpix

Frekk Lene skuffet dommerne

(VG Nett) Dommer Trond Fløysvik lot seg ikke imponere av Lene Alexandra i en åletrang og lårkort kjole. Han slaktet Lene Alexandra Øien og hennes dansepartner i kveld.

  • Mads A. Andersen
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Topp-dommeren og den anerkjente dansetreneren smeltet forrige uke og mente han trengte sikkerhetsseler for å sitte stille hvis Lene Alexandra ble mer kvinnelig.

I kveld var hun kvinnelig til gagns, men nå var det åpenbart trinnene dommer Fløysvik hvilte øynene på.

- Du starter med vekten for langt tilbake i rumba, og du har det gjennomgående gjennom hele rumbaen. Da blir bevegelsene for korte. De er pene og bra, men de kunne vært forlenget hele veien, sa Fløysvik.

Savnet kjemi

Han stoppet ikke der. Også Lenes dansepartner Tom-Erik Nilsen fikk unngjelde:

GA ALT: Tom-Erik og Lene Alexandra gjorde sitt for å få med seg seerne. Foto: Scanpix

- Jeg skulle gjerne hatt mer kjemi med deg mot Lene Alexandra. Da hadde det blitt et bedre par, sa han og høstet massiv buing fra publikum i salen.

Lene Alexandra og Tom-Erik danset rumba til låten "How Deep is Your Love".

Trine Dehli Cleve varslet at hun nærmest sto for en historisk hendelse i Skal vi danse. Hun var nemlig Enig med Fløysvik hva Lene Alexandra angår.

Fikk noe skryt

- Jeg satt litt med samme følelsen. Vi har kommet så langt ut i Skal vi danse nå at vi begynner å forvente oss litt mer. Det manglet det lille ekstra. Den ekstra dybden, sa hun.

Tidligere Skal vi danse-vinner og dommer Alexandra Kakurina var imidlertid ikke like kritisk.

- Strålende utført. En fantastisk god rumba. Du strekker knærne og får sterke klare linjer. Jeg likte det veldig godt. Det var kjempefint, sa hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder