ÅPENHJERTIG: Robbie Williams var ikke like vilter torsdag, som han var forrige gang han besøkte Fredrik Skavlan i studio. Foto: Anne Leifsdatter Grønlund/VG

Robbie Williams fryktet å dø

MARIENLYST (VG Nett) - Jeg hadde nok ikke vært her i dag hvis det ikke var for plateselskapet mitt.

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Popstjernen var veldig åpenhjertig da han - nok en gang - besøkte Fredrik Skavlan i TV-studio.

Les også:Will og Jada flørtet vilt

Under kveldens opptak til fredagens «Skavlan» snakket Robbie Williams om forrige gang han var i rehab.

Funnet på sofaen

- Jeg skulle møte plateselskapet mitt i Los Angeles, men de kom på besøk til meg et par dager tidligere. De fant meg på sofaen etter en hard kveld, og bestemte seg for å sende meg rett på rehab, fortalte Williams.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenFå rampelysnyheter på Facebook!

- Jeg hadde nok ikke vært her i dag hvis det ikke var for plateselskapet mitt, sa 35-åringen.

35-åringen forteller at livet som popartist ble en vond sirkel for ham.

- Det ble slik at jeg var tynn og i form da jeg skulle gjøre promo, så var jeg sliten og tjukk da jeg turnerte, og så endte jeg opp i rehab. Og slik var det hele tiden. Det går ikke i lengden, mente Williams.

«Comeback»

Etter tre års pause gjorde Robbie Williams comeback i rampelyset med utgivelsen av «Reality Killed The Video Star».

- Jeg vil vel kanskje ikke kalle det comeback, selv om det tydeligvis står i manuset til pressen. U2 gikk fem år uten å gi ut et album. Shakira gikk tre år. Uten at noe kalte det et comeback, sa en litt oppgitt Williams til Skavlan.

- Men dersom det står i manus at det er et comeback med en lykkelig slutt, så gjør det ingenting, sa 35-åringen og lo.

Forrige gang Williams var på besøk hos Skavlan var for fire år siden. Den gangen stjal han showet fra samtlige gjester - og programleder Fredrik Skavlan.

- Så UFO

Det fikk han ikke gjort denne gangen. På grunn av gjestene- som alle utenom Williams også var travelt opptatt med diverse Nobel-arrangement - og deres tidsskjema, ble alle intervjuet hver for seg.

- Det var eneste måten jeg kunne få Robbie til å snakke med meg. Sist gang var han ikke interessert i det, fleipet Skavlan, da han snakket med publikum i en av pausene under kveldens opptak.

Les også:Avslørte Aylars sex-bløff

Fredrik Skavlan lurte også på om Robbie Williams kunne utdype sin fasinasjon for UFO-er, som han fikk de årene han holdt seg borte fra rampelyset.

- Jeg har alltid vært interessert i det paranormale, innrømmet Williams, som fortalte om en uvirkelig hendelse i Nevada-ørkenen.

- Jeg så et flygende objekt. En firkant like stor som en fotballbane som gled lydløst over oss. Det er klart man tenker: hva f***? når man ser noe sånt, fortalte Williams.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder