PARKE(R)TT: Noman Mubashir får ikke konkurrere mer på dansegulvet i år. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

«Skal vi danse»-exit for Noman

NYDALEN (VG Nett) Kun fire par gjenstår etter at Noman Mubashir måtte takke for seg i «Skal vi danse».

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Mubashir måtte ut i danseduell mot Lars Bohinen, og kom dårligst ut av omkampen.

- Det er selvfølgelig litt vemodig å gå ut. Jeg kommer til å savne parketten og dansingen og Nadya. Det å være her er sirkus! Nå blir lørdager litt roligere, sier Noman Mubashir til VG Nett.

VGTV: - Nå skal jeg bli onkel!

Bohinen og Mubashir fikk begge 32 poeng hver fra dommerne, og lå sist etter at alle parene hadde danset. Etter at seerstemmene var talt opp lå de fortsatt på bunnen av resultatlista.

Uten at det la noen demper på humøret.

- Det er første gang i mitt liv jeg danser Bollywood. Jeg synes det var så gøy. Jeg har bare spist indisk mat hver dag i en uke, ler Nadya Khamitskaya.

Danseren er gravid og venter barn sammen med VGs journalist Mads A. Andersen, og gleder seg til å nyte resten av svangerskapet.

- I dag shaket jeg mye på babyen. Jeg får bare håpe at han, eller hun, ikke banker meg i natt. Det blir deilig litt tid på nå å kjenne på det å være gravid. Jeg har ikke hatt tid til å være sliten eller trøtt. Kanskje magen vokser masse når jeg ikke trenger å holde den inn, smiler Khamitskaya.

Dette mente dommerne om danserne:

Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya

Christer Tornell: - Jeg er så glad for at du fikk åpne denne kvelden. Jeg blir rørt av deg, for du har en så guttete innlevelse. Dette var veldig, veldig bra.

Trine Dehli Cleve: - Det var innmari gøy at du fikk lov til å danse denne dansen, og vise oss det du har snakket om hele høsten. Jeg har veldig lyst å berømme Nadya som også klarte å danse Bollywood, med de hoftene som vi kjenner.

Poeng: 8+7+8+9=32

Lars Bohinen og Alexandra Kakurina

Tor Fløysvik: - Showdans skal nytes og ikke tolkes, enkelt og levende. Jeg likte dette veldig godt. Jeg kommer til å trykke på repeatknappen for å se det en gang til.

Karianne Stensen Gulliksen: - Kunne tenke meg at dere holdt energien enda mer oppe, men det var bra altså.

Poeng: 8+8+8+8=32

Stella Mwangi og Asmund Grinaker

Christer Tornell: - Dere er noen gledesspredere, det er dere virkelig.

Tor Fløysvik: - Innpakningen er strålende, innlevelsen likedan. Hvis du gråt over mine kommentarer sist, så har jeg tårer i øynene nå.

Trine Dehli Cleve: - Det er ikke ofte jeg opplever at Tor sitter sånn som han satt nå.

Poeng: 10+10+10+10=40

Atle Pettersen og Marianne Sandaker

Tor Fløysvik: - Jeg har tidligere i kveld sagt at showdans skal nytes og ikke tolkes, men jeg synes dette blir for mye. Dere prøver for mange ting, og jeg mister litt tråden. For meg blir det en nedtur.

Christer Tornell: - Jeg synes du gjør en kjempejobb. Du blander litt mange elementer, men at det er et forrykende show er det ingen tvil om.

Poeng; 9+6+9+9=33

Kari Traa og Egor Filipenko

Tor Fløysvik: - Jeg bruker Karis egne ord. Dette var jæklig bra. Dette er helt i tråd med det Tor Fløysvik liker. Kjempebra.

Trine Dehli Cleve: - For meg var det alltid ekstremt å se da du kjørte nedover de dumpene. Og dette var nesten like ekstremt. Du er ei tøff jente, altså.

Christer Tornell: - Det var rått og tøft!

Poeng: 9+10+7+8=34

Kveldens dommere er som vanlig Trine Dehli Cleve, Tor Fløysvik, Karianne Stensen Gulliksen og Christer Tornell.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder