NYKOMMERE: Greg Kinnear og Diane Lane. Foto: AP

Greg Kinnear og Diane Lane til «House of Cards»

Kevin Spacey er ute, men nå frister den populære Netflix-serien med to andre stjerner.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Netflix setter punktum for «House of Cards»

I den sjette og siste sesongen av «House of Cards» dukker Greg Kinnear (54) og Diane Lane (54) opp, melder Newsweek og en rekke andre medier.

Oktober i fjor: Bråstopp for innspillingen etter sex-anklager

Innspillingen startet onsdag denne uken, og da var de to nykommerne på plass sammen med hovedrolleinnehaver Robin Wright (51) og den øvrige staben.

Både Kinnear og Lane er for veteraner å regne. Lane kan skilte med en snart 40 år lang skuespillerkarriere, mens Kinnear har vært i bransjen i 30 år. Begge er tidligere nominert til Oscar. Blant Lanes mest kjente filmer, er «Unfaithful», «Den perfekte stormen», «Netter i Rodanthe», «Trumbo» og «Chaplin».

Kinnear er kjent fra filmer som «Little Miss Sunshine» og «Livets lyse side».

Den politiske thrilleren, som har høstet en rekke priser siden den gikk på lufta i 2013, har gått gjennom en turbulent fase.

Kevin Spacey (58) fikk fyken fra TV-serien i november i fjor, i kjølvannet av de mange påstandene om sex-trakassering. Blant annet har åtte nåværende og tidligere «House of Cards»-ansatte hevdet å ha blitt utsatt for uønsket seksuell oppmerksomhet fra Hollywood-stjernen. Spacey selv har nektet skyld.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

les også

Netflix kutter alle bånd til Kevin Spacey etter anklager om sex-trakassering

Kevin Spaceys: – Velger å leve som en homofil mann

Spacey har i de tidligere sesongene fylt den mannlige hovedrollen som president Frank Underwood. En rekke medier har meldt at den karakteren nå er skrevet ut av serien.

Politiet i London etterforsker de mange anklagene mot den Oscar-belønnede skuespilleren, mens den Spacey selv har trukket seg tilbake fra rampelyset.

Bakgrunn: Setter punktum for «House of Cards»

Anmeldelsen av sesong 5: «House of Cards» er great again!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder