NAKEN PÅ TV: Det var veldig, veldig merkelig, sier Jonas Myrvold om erfaringen. Foto: ,

Nakendater: – Det pinligste i mitt liv

Rømmer landet når episoden vises

PALAWAN/OSLO (VG) Mens mange deltakere i «Adam søker Eva» synes nakenheten har gått fint, er Jonas Myrvold (29) av en annen oppfatning.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I februar tilbrakte de totalt 18 deltagerne i TVNorges sjekkeprogram noen dager nakne på en øde øy på Filippinene, der de møtte potensielle partnere.

Les også: Følte seg uønsket av huseier etter naken-TV.

Av de 12 deltagerne VG har snakket med, syntes alle nakenheten gikk greit relativt raskt. Men Jonas Myrvold fra Trondheim, som er en av deltagerne i torsdagens finaleepisode, beskriver det på en annen måte:

– Hvordan var det å kle av seg foran kamera og crew første gangen?

– To ord: Fantastisk ubehagelig. Det var veldig, veldig merkelig. Jeg har gjort mye rart i livet, men denne gangen så kjente jeg at jeg aldri i hele mitt liv har følt meg så ukomfortabel og så pinlig berørt. Det å stå foran et filmcrew og mange personer foran og bak kamera og en dame som står naken på andre siden av øya som jeg skulle gå og møte, det var veldig, veldig spesielt.

Har du lest: Full klaff for nakensjekkere.

FANT TONEN: Jonas Myrvold og Sandra Hauge ble kjent på premierefesten i Oslo. Foto: , Privat

– Hvor lang tid tok det før du vendte deg til det?

– Det tok lang tid. Det tok noen dager. Men du har ikke noe annet valg. Vi er strandet på en øde øy og må stå i situasjonen, sier han.

Rømmer landet

Myrvold angrer ikke på at han ble med.

– Det eneste jeg angrer på er at jeg spilte gitar. Jeg er jo bedre enn de fleste, så noen føler seg kanskje tråkka på, hevder han med en latter.

Like fullt velger han å reise fra Norge når episoden han er med i skal sendes på skjermen.

VG+: Derfor dater vi nakne på TV (krever innlogging).

– Det blir ny tur nå til øde øy langt borte fra Norge, i pakistanske farvann. Jeg skal gjøre litt business, men grunnen er at jeg vil stikke fra landet liten periode. Jeg reiser nå så jeg slipper å være hjemme når episoden går – jeg regner med det kommer til å ta ganske godt av, i hvert fall i Trondheim. Alle stopper meg på gaten, og det er nesten ubehagelig å gå ut på byen. Det blir godt å reise fra landet, forteller han.

– Hvilke vurderinger gjorde du selv når det gjelder å bli kjent som naken?

– Heldigvis er det sånn at enkelte deler blir filmet fra lang avstand. Det har vært en del tanker og jeg har gått en del i meg selv i forhold til hva en skal være med på, og det er vel ikke så mye annet å si enn at det er galskap. Det er «hoi, hoi!», sier Myrvold til VG under innspillingen.

Ler mer: Derfor sladdes ikke nakendating.

– I disse virale tider, hva tenker du om eventuell spredning av nakenbilder av deg?

– Jeg har ikke noe problem med det. Om folk har lyst til å spre et bilde av meg, må de gjerne gjøre det, sier han med et smil.

Mobilpause

– Hva har vært det beste med opplevelsen?

– Det har vært å få slappe av og ikke ha en telefon. Det er ganske mange år siden jeg ikke har sovnet med en telefon på brystet, eller ikke blitt vekket med 45 ubesvarte anrop klokken 07 om morgenen. Så det var deilig å ikke ha med telefon, og det var hyggelig å møte nye mennesker.

DATER: Sandra Hauge på stranden på en av øyene i Palawan-øygruppen. Foto: , TVNorge

VGTV: Nakendaterne avslører: Slik unngikk jeg ereksjon.

– Hva var det verste?

– Det å ankomme i en speedbåt, gå i land på ei øy, ta av seg klærne mens du ikke kjenner noen og føler deg skikkelig dum. Det var det flaueste og pinligste øyeblikket i hele mitt liv!

Men noe godt har kommet ut av deltagelsen. Tidligere i måneden ble det kjent at Myrvold har funnet tonen med en annen nakendater – som var med i en annen episode. Han og Sandra Haugen fra Bergen har fortalt at de fant hverandre på premierefesten, og dater selv om de bor i hver sin by.

På spørsmål om det blir en ny tur på de to til en øde øy, sammen, svarer Jonas med et smil:

– Nå reiser jeg til Pakistan, og kanskje en tur til Malaysia, hvor jeg vil være en stund sammen med gode venner – og kanskje min kjærlighet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder