UREDD: Kim Kardashian West viser seg splitter naken i en rykende ferskt amerikansk magasin. 34-åringen er kjent fra TV-serien «Keeping Up With The Kardashians». Foto: AP /Faksimile Paper Magazine Instagram Foto: ,

Kardashians rumpe herjer på internett

Det amerikanske bladet Paper Magazine ville skape så mye blest som mulig på internett, og brukte Kim Kardashian West (34) sin kropp.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

De avslørende bildene er delt tusenvis av ganger på sosiale medier. Mye av årsaken til dette er at realitydronningen, som ble kjent etter en sexskandale i 2007, er en av verdens mest profilerte mennesker.

Nesten alle vet hvem ettbarnsmoren er - på twitter har hun 25 millioner følgere. Det er en million mindre enn den folkekjære talkshow-stjernen Oprah Winfrey, men også fem millioner mer enn CNN Breaking News.

Dette bestemte amerikanske Paper Magazine seg for å utnytte i forbindelse med utgivelsen av vinter-utgaven, der de hadde satt seg som mål og skape så mye blest som mulig på internett.

Natt til onsdag, norsk tid, ble forsiden - der Kardashian er iført et fotside kjole og balanserer et champagne-glass på rumpa - lansert i sosiale medier.

Selv om 34-åringen er stolt av forsiden, og fnyser av de som tidligere har sagt at hun ikke har talent i en oppdatering på twitter, havnet bildet i skyggen av et annet bilde fra den samme fotoseansen. På bildet blottlegger realitystjernen hele rumpa.

Kardashian delte nakenbildet med sine over 22 millioner følgere på Instagram - bildet ble likt over 755 000 ganger og hyppig kommentert. Hashtaggen magasinet har brukt i forbindelse med lanseringen av magasinet - #BreakTheInternet - er det sjette mest brukte taggen verden over.

«Vi kommer ikke på noen andre som kan løse denne oppgaven bedre enn Kim Kardashian West. Hun er en popkulturell fascinasjon som skaper overskrifter bare ved å dra hjemmefra - Kim får internett til å røre seg», skriver magasinet på sin hjemmeside.

Natt til torsdag slipper magasinet flere bilder fra fotoseansen med stjernen på Twitter. På det mest oppsiktsvekkende er Kardashian avbildet splitter naken forfra. Kardashian var snar med å dele link til bildet med sine følgere på Twitter, men har foreløpig ikke delt bildet på Instagram.

Paper Magazines håpte på oppmerksomhet da Kim Kardashian takket ja til fotoseansen med magasinet og den franske fotografen Jean-Paul Goude. I skrivende stund florerer det både positive, humoristiske og negative kommentarer i sosiale medier, og flere internasjonale medier har omtalt bildene og blesten de har skapt.

Lily Allen har lagt ut to av bildene på Instagram, mens TV-personlighet Chelsea Handler har delt et bilde av sine egen bakdel.

Kardashians ektemann, rapperen Kanye West, er også tydelig stolt. Han har ikke sagt mye, men nok til at man kan konkludere med at Kardashians kropp er noe han forholder seg til daglig. «All Day» er forøvrig navnet på Wests nye singel som snart står for tur.

https://twitter.com/kanyewest/statuses/532399205537415170

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder