I HARDT VÆR: For noen år siden skal Thomas Gibson ha dyttet en assisterende regissør på sett. Nå er han suspendert for å ha sparket en av manusforfatterne. Foto: Eric Gaillard Reuters

«Criminal Minds»-stjerne fikk sparken

Thomas Gibson (54) mister jobben etter at han bokstavelig talt sparket en av manusforfatterne.

  • Felicia Alvsing
  • Torgeir Mortensen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Skuespilleren, som spiller FBI-agenten Aaron Hotchner i suksesserien «Criminal Minds», fikk sparken etter en krangel på settet med en av manusforfatterne.

– Det var kreative forskjeller på sett, og det oppsto en uenig. Jeg angrer på at det skjedde, sier Gibson i en uttalelse til Deadline.

Husker du? «Criminal Minds»-sjokk: Stjerne gir seg

Hendelsen som ledet til at Gibson fikk sparken skal ha funnet sted mens han regisserte en episode av serien. Ifølge Deadline, som først meldte nyheten, ble skuespilleren tatt hånd om etter at han sparket en av seriens to manusforfattere etter at de to havnet i en krangel om en scene.

Gibson har tidligere måttet gå på sinnemestringskurs etter at han under en krangel skal ha dyttet en assisterende regissør.

Serien skal ha fortsatt innspillingen uten Gibson, og han skrives ut av scenen som spilles inn mens han er suspendert.

Les også: Hun erstatter Love Hewitt i «Criminal Minds»

TV-TEAM: Joe Mantegna, Shemar Moore, Thomas Gibson, Aisha Tyler og Matthew Gray Gubler er alle gjengangere i krimserien. Moore takket imidlertid for seg i mars. Foto: ABC Studios

Gibson har vært en del av serien siden sesong én kom i 2005. Neste sesong av suksesserien har premiere i USA i slutten av september.

Tidligere i år takket en av seriens faste roller, Shemar Moore, for seg. Seriens hoved-cast består i sesong tolv av Thomas Gibson, Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler og Matthew Gray Gubler. Nytt for denne sesongen er at tidligere «CSI Miami»-stjernen Adam Rodriguez får en fast rolle som agent Luke Alvez.

Les også: «Criminal Minds»-Alana: – Barna mine er vokst opp på TV-sett

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder