NYKOMMEREN OG ORIGINALEN: Kelly Rohrbach (t.v.) får ikke bare store sko å fylle når hun skal kopiere Pamela Anderson, men også en ekstremt kjent badedrakt. Foto: AFP og AP ,

Kelly (25) er den nye Pamela

Kelly Rohrbach (25) skal fylle den røde badedrakten Pamela Anderson (48) ble berømt med i den nye «Baywatch»-filmen.

Artikkelen er over fire år gammel

Filmselskapet Paramount opplyser ifølge Variety at den amerikanske modellen og teaterstudenten skal spille C.J. Parker, den legendariske rollen som Pamela Anderson figurerte i i 111 episoder fra 1992–1997.

Det er fra før kjent at Alexandra Daddario (29) har hovedrollen. Hun skal spille Summer, som opprinnelig var en mye mindre sentral skikkelse da hun ble portrettert av Nicole Eggert (43) i et par sesonger. Dwayne «The Rock» Johnson (43) står også på rollelisten. Det samme gjør Zac Efron (28).

PÅ FREMMARSJ: Kelly Rohrbach på en kjendisgalla i New York i serptember i fjor. Foto: AFP ,

Johnson har allerede rukket å poste flere bilder av på Instagram som viser Rohrbach iført nettopp den røde badedrakten. Det har også Rohrbach selv, sammen med en tekst hvor hun skriver at hun øver på den klassiske sakte-løpingen på stranden.

Kjendisromanse

Kelly Rohrbach har den siste tiden vært koblet sammen med filmstjernen Leonardo DiCaprio (41), men ifølge Daily Mail tok forholdet nylig slutt.

25-åringen er en ettertraktet modell. Bladet Sports Illustrated belønnet henne i fjor med tittelen «Swimsuit Rookie of The Year».

Men Rohrbach er mer enn bare et vakkert ansikt og en flott kropp. Hun er profesjonell golfer og har studert drama og teater både hjemme i Georgetown og ved Academy of Music and Dramatic Art i London.

Første store

Hun har de siste årene vært å se i enkelte små roller på TV, blant annet i serier som «Two and a Half Men» og «Rush». «Baywatch»-filmen blir hennes første store rolle.

EVIGUNG: Pamela Anderson, her på Bambi Awards i Berlin i november, lever fortsatt godt med «Baywatch»-stempelet. Foto: AP ,

«Baywatch hadde premiere i 1989 og ble tatt av skjermen i 2001. I snart 15 år har det vært skrevet om at den suksessrike TV-serien skulle bli film. Både i 2002, 2006 og 2009 spekulerte verdenspressen i om stjernelaget fra den gangen også ville komme til å dukke opp i filmversjonen. Det ligger det ikke an til.

Dwayne Johnson er også produsent for filmen, sammen med Dany Garcia. Hva filmen skal handle om, er ikke kjent, men amerikanske medier spår at den vil den grense over i komediesjangeren.

Pamela Anderson, Carmen Electra og David Hasselhoff var blant de mest kjente skuespillerne i serien som gikk fra 1989–2001.

Nysgjerrig på hvem som er Hasselhoffs favoritt? Sjekk her

Det er ikke kjent når den nye filmen får premiere.

Oppdatert? Brukte seks måneder på å perfeksjonere kroppen

Flere nyheter på rampelys

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder