REAGERER: Pamela Anderson ville først og fremst snakke om dyrevern og hennes støtte til Julian Assange. Men hun frykter resultatet blir kropp og menn. Foto: JP Yim / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Pamela raser mot kjent TV-vert

Skuespiller Pamela Anderson (50) mener Piers Morgan var mest opptatt av kroppen hennes.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Pamela Anderson for heit for flyplassen i Boston

Tidligere «Baywatch»-stjerne Pamela Anderson er ikke blid på den britiske TV-verten Piers Morgan, som har gjort et lengre intervju med henne til sitt britiske TV-show «Life Stories». Intervjuet er ennå ikke sendt, men Pamela mener likevel å vite hva som kommer.

På sin egen nettside gir 50-åringen uttrykk for at Morgan utelukkende vil fokusere på kroppen hennes, og ikke på hennes motstand mot dyremishandling og støtten til Wikileaks-stifteren Julian Assange.

I snart fem år har Assanges hjem vært den ecuadorianske ambassaden i London. Han er innvilget politisk asyl i landet, men har ikke kunnet forlate ambassaden i frykt for å bli pågrepet av britisk politi.

– Dette vil ikke bli vist i den ferdigredigerte versjonen. Intervjuet var tre timer langt, men det blir skåret ned til 37 minutter. Det blir redusert til kun å handle om kroppen min og om menn, skriver Pamela på sin hjemmeside.

IKKE ENIG: – Intervjuet er veldig rettferdig og balansert og handler om hele livet hennes, mener TV-vert, Piers Morgan. Foto: Chris Pizzello / TT / NTB scanpix

Piers Morgan på sin side, avfeier kritikken fra den kjente modellen og skuespilleren.

– Vi filmet dette for to måneder siden, og hun har ikke sett den endelige versjonen. Intervjuet er veldig rettferdig og balansert og handler om hele livet hennes. Hun takket meg da vi var ferdige, sier han ifølge avisen Daily Express.

Intervjuet med Pamela skal etter planen sendes på kanalen ITV senere i år.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder