KJENNER SLUTTEN: Ian Glenn sier han har lest slutten på åttende sesong av game of Thrones - og han tror de fleste vil bli fornøyde. Foto: Willy Sanjuan / TT / NTB Scanpix

Game of Thrones-skuespiller: - Jeg vet hvordan sesong åtte slutter

Iain Glen, som spiller Ser Jorah Mormont i «Game of Thrones», sier nå at han vet hvordan den åttende og siste sesongen av den populære HBO-serien ender.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over to år gammel

– Jeg er en av de få som har lest manus og vet hvordan det slutter og hva som skjer, sier skuespilleren i et intervju med The Indian Express.

Teoriene om hvordan sesong åtte kommer til å ende har vært mange og florert i sosiale medier og på nettet. Glen som sier han vet, slår fast overfor den indiske avisen at det er bra slutt, men sier at han likevel ikke er sikker på at alle kommer til å være enig med ham om akkurat det.

les også

«Game of Thrones»-stjerne avslører når sesong åtte kommer

– Da jeg leste slutten, syntes jeg den var ganske så briljant. Jeg er også fan av serien og kan si at slutten tilfredsstiller både mine forventninger og forhåpninger. Men vi må jo vente å se. Når det handler om noe så stort som «Game of Thrones», kan man ikke gjøre alle fornøyd, sier Iain Glen.

les også

«Game of Thrones» for dummies

Spekulasjonene rundt Game of Thrones har vært mange hele tiden. I desember i fjor vakte det stor oppsikt bare det at Sophie Turner, som spiller Sansa Stark, i et intervju med Variety fortalte at sesong åtte kommer i 2019.

I januar i år bekreftet produsentene selv at serien kommer tilbake med seks episoder, i sin åttende og siste sesong i 2019. Men da hadde VG tidligere skrevet at den åttende sesongen bare vil bestå av seks episoder. Det er den korteste sesongen i «Game of Thrones»-historien. Men til gjengjeld vil hver episode være på 90 minutter. Dermed blir sesong åtte like lang som de tidligere episodene i antall minutter.

Samtidig har det vært en kjent sak at HBO gjør alt de kan for at ingen skal finne ut av hvordan det går før i 2019.

I et intervju med Jimmy Kimmel fortalte skuespilleren bak Jon Snow, Kit Harington, at de spilte inn falske scener til sesong syv for å lure paparazziene.

– Vi satte sammen folk i situasjoner når vi visste at paparazziene ville være omkring, slik at de skulle ta bilder for å legge ut på internett, og at folk dermed trodde at de visste hva vi gjorde, sier han.

les også

«Game of Thrones»-skuespiller døde

TV-serien er som kjent basert på bokuniverset skapt av George R. R. Martin: «A Song of Ice and Fire». Så langt har det kommet fem bøker i serien siden 1996, og den siste kom i 2011.

Mer om

  1. TV-serier
  2. Game of Thrones
  3. HBO

Flere artikler

  1. Her er de første bildene fra «Game of Thrones»-slutten

  2. Jo da, Hivju er med i siste sesong av «Game of Thrones»

  3. «Game of Thrones»-stjernen brøt sammen etter siste innspillingsdag

  4. Svimlende prislapp på «Game of Thrones»-slutten

  5. «GoT»-abstinenser? Det populære spillet blir Netflix-serie

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder