Farmen-Barbro skal på kjendisjakt

Blir programleder på TV 2

TV

Hun måtte trekke seg fra «Farmen» på grunn av brannskader. Men nå får Barbro Fagerbakk (21) mer enn plaster på såret. Mandag debuterer hun som programleder i «Kjendisjakten» på TV 2.

Publisert:

- Jeg skal gjøre alt jeg kan for at det blir en knalldebut. Alt er jo direkte - og jeg må jobbe under press, sier Barbro til VG.

Narvik-jenta er strålende fornøyd med resultatet av «Farmen»-deltagelsen - og hun er overbevist om at erfaringene hun høstet der, kan hun dra nytte av i sin nye jobb.

- Jeg er vant til å ha kamera rundt meg hele tiden - og jeg er vant til å forholde meg til det. Derfor tror jeg nok det blir lettere for meg å slappe av og være meg selv foran kamera, sier Barbro.

TV-talent

Og nettopp det er en av grunnene til at hun ble valgt til ny programleder sammen med Jannecke Weeden i TV2s interaktive kjendisquiz. «Kjendisjakten» vises hver dag rett etter nyhetene og «God Morgen Norge».

- Vi leter hele tiden etter nye programledertalenter - og en av de viktigste egenskapene vi legger vekt på, er at man kan være seg selv foran kamera. Vi ser fort hvem som har den egenskapen, sier programmets produsent Dag Lein i Rubicon til VG.

I løpet av de siste to årene har Lein, som i tillegg til «Kjendisjakten» er ansvarlig for programmer som «Ordjakten», «Jeopardy!», «Krypto» og «Mess-TV», hatt 60-70 potensielle programlederkandidater til vurdering.

- Denne gangen var det TV2 selv som kom med forslag på Barbro, sier Lein.

Til tross for at «Kjendisjakten» sendes alle hverdager, regner ikke Barbro med at det blir noen problemer å kombinere en slik jobb med studier.

- Jeg tar en ting ad gangen og har ikke tenkt så mye på andre eventuelle programlederjobber. Nå er det viktig for meg å gjøre en god jobb her. Uansett - etter nyttår skal jeg begynne på forberedende. Deretter blir det afrikanske studier, sier Barbro.

Her kan du lese mer om