Tilbake på TV2 som stuntreporter

Stuntreporteren Synnøve Svabø kommer tilbake, på TV 2. Etter floppen med «TV2000» kommer hun tilbake med «Det 12. underverk».

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Nå har TV 2 funnet et nytt nederlandsk programkonsept til Synnøve Svabø. I «Det 12. underverk» vil seerne igjen få stifte bekjentskap med den mer viltre og humoristiske utgaven av Synnøve Svabø. Stuntreporteren, slik vi kjenner henne fra NRK, er tilbake.

I «Det 12. underverk» skal Synnøve Svabø løse ulike oppgaver, en i hvert program. Oppgavene kan være: Besøk paven og gi ham en klem. Dra til Argentina og dans tango med Maradona. Seerne følger Synnøve Svabø mot målet.

Programdirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen, mener det nederlandske programmet passer bedre for Synnøve enn «TV2000». Noe mer ønsker han foreløpig ikke å si om programmet.

Ikke klart

Det er produksjonsselskapet MTV som skal lage det nye Synnøve-showet. Etter TV 2s ønske skal Odd Arvid Strømstad i Dinamo Live være produsent.

Strømstad jobbet i en årrekke i NRK, og var da blant annet prosjektleder for EuroSong-finalen i Oslo i 1996, utallige Spellemann-programmer og redaktør for «Wiese».

- Vi er ikke kommet så veldig langt i planleggingen. Det er ikke bestemt om programmet skal sendes til høsten eller over nyttår. Vi har heller ikke startet opptakene, sier Strømstad.

Det blir baluba?

- Ja, det blir det. Dette konseptet passer nok Synnøve mye bedre enn det forrige, sier Strømstad.

Etter det VG erfarer, taler mye for at TV 2 velger å sette opp det nye Synnøve-programmet på fredager.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder