SLANKE-TV: Hedda Kise er tilbake på skjermen denne høsten med et nytt programkonsept på TV 2 Sporty. Foto: Jan Petter Lynau, VG
SLANKE-TV: Hedda Kise er tilbake på skjermen denne høsten med et nytt programkonsept på TV 2 Sporty. Foto: Jan Petter Lynau, VG

Hedda Kise skal slanke nordmenn på TV

TV

BERGEN (VG Nett) Overvektige, sukkeravhengige og treningshatende nordmenn skal bryne seg på en rekke fysiske utfordringer på TV 2 Sporty i høst.

  • Martine Lunder Brenne
Publisert: Oppdatert: 22.08.12 11:10

Tirsdag formiddag presenterte TV 2 sine høstsatsinger på Ole Bull Scene i Bergen. Blant dem er et programkonsept på TV 2 Sporty, som skal ledes av tidligere «God morgen, Norge»-programleder Hedda Kise (39).

- Jeg har selv blitt operert for hjernesvulst og lå mange uker på sykehus. Jeg vet hvordan det er å være i dårlig form, så dette er lærerikt for meg som programleder også, sier Kise.

VG Nett holder deg oppdatert på flere TV-nyheter!

John Brungot og Sigrid Bonde Tusvik ledet publikum og presse gjennom høstens TV-nyheter.

Flere TV-nyheter:

Kanalen har også avlørt årets «Farmen»-deltagere - les alt om hvem som skal kjempe om tilværelsen her. Det blir Gaute Grøtta Grav som skal lede nok en sesong av gårdskonkurransen.

Årets «Skal vi danse»-deltagere er også på plass i Bergen, og i kveld skal de feste med sine velkjente dansepartnere.

LES OGSÅ: Er dette Norges mest bortskjemte jenter?

Tidligere fotballproff Freddy Dos Santos skal lede andre sesong av «Amazing Race».

Carina Dahl (28), Linni Meister (26), Mari Haugersveen (29) og Therese Haugsnes (29) er dessuten klare for å brette ut sitt privatliv i dokusåpen i «Tigerstaden».

23 år gamle Simen Sund fra Hønefoss har fått sitt eget TV-program på TV 2 Zebra. «Sent med Simen Sund» har premiere 10. september, men TV 2 har ikke avslørt detaljene rundt programmet.