JIVE: Tshawe Baqwa og dansepartner Maria Sandvik skal danse jive på lørdag. Hva de skal ha på seg er ennå uklart. Foto: Krister Sørbø

Kleskrise for «Skal vi danse»-favoritt

(VG Nett) En kleskrise kan skape problemer for «Skal vi danse»-favoritt Tshawe Baqwa. Kjolen til dansepartner Maria Sandvik sitter fast hos transportbyrået.

  • Inga Semmingsen

Artikkelen er over 12 år gammel

TV2.no - nyheter døgnet rundt

Lørdag skal Tshawe og Maria danse jive til sangen «Candyman» av Christina Aguilera. For å matche godterienes fristende farger skal Tshawe ha på seg en rosa dress og en hvit flosshatt. Planen var at Maria skulle smykke seg med en stor, rosa kjole prydet med strutsefjær.

Nå ser det dystert ut.

Pakken ble sendt fra England uten de nødvendige papirene, og blir derfor ikke levert ut av transportbyrået DHL.

- I vår verden er dette en krise. Det er utrolig viktig at vi får tak i dette fjærvidunderet av en kjole. Uten blir det ikke det samme, sier kostymedesigner Hanne Lein til VG Nett.

Stoppet opp

Kjolen har vært i Norge tidligere, men ble sendt tilbake fordi TV 2 ikke visste om de ville bruke den prangende kjolen i programmet. Kjolen var leid fra butikken Chrisanne i London, som går for å være en av de beste på klær til selskapsdans i Europa.

- Til sangen «Candyman» er det perfekt å ha en slik kjole. Vi ombestemte oss og ba dem sende den til Norge igjen, sier Lein.

Alt gikk som planlagt helt til de skulle hente kjolen hos transportfirmaet DHL på Skedsmo. Pakken hadde ikke de nødvendige papirene, og kunne derfor ikke bli delt ut.

- Pakken er i det minste på norsk jord. Nå håper jeg bare at papirene kommer i orden i løpet av dagen, sier hun.

Favoritter

KJOLEN: Dene kjolen sitter fast hos DHL, og blir derfor kanskje ikke å se på TV lørdag kveld. Gyda Svela Thorsen prøvde kjolen sist gang den var i Norge. Foto: TV 2

Tshawe Baqwa sammen med dansepartner Maria Sandvik er et av favorittparene i årets «Skal vi danse». I løpet av de siste ukene har de danset seg gjennom flere dansestiler og på lørdag er det jive som står på programmet. Med eller unten fjærkjole.

- Hvis vi ikke får tak i kjolen blir det nok et sort skjørt, også får jeg vel bruke fredagskvelden på å sy en rosa topp, sier Lein.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder