MISLYKKET: Her går Dorthe Skappel i isen igjen. Bare to uker etter at hun skadet seg stygt under generalprøvene på det TV 2-sendte programmet. Foto: Scanpix.

Her faller Dorthe igjen

(VG Nett) En tydelig nervøs Dorthe Skappel gikk igjen ufrivillig i isen under kveldens Isdans på TV 2.

Morten Ulekleiv
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

- For å være helt ærlig var det helt forferdelig å være tilbake, sa Dorthe Skappel til programleder Kathrine Moholt etter at hun og partneren Janusz var ferdig med sin dans.

Les også:Her faller Dorthe

Bestemte seg først i går

Først i går bestemte Dorthe seg for å være med i dagens program av Isdans etter at hun for to uker siden falt stygt og skadet seg.

Også i kveld gikk Dorthe ufrivillig i isen. Men det hele var langt mindre dramatisk. Da hun skulle utføre et moment sammen med sin partner Janusz, mistet hun balansen og gikk i isen med knærne først.

I introduksjonen før Janusz og Dorthe gikk på isen, innrømmet Dorthe at hun nå er mer engstelig enn før.

- Vi var veldig uheldige, men kunstløp er det vanskeligste i hele verden. Jeg er litt spent på hvordan det går i kveld, sa Dorthe.

- Er dere hjerteløse?

Dommerne var mellomfornøyde med den langbeinte TV 2-kjendisen. Hun fikk til sammen 18 poeng av 30 mulige. Alle dommerne, med unntak av Knut Bjørnsen, ga dorthe 3,5 poeng for sin innsats.

- Jeg ville opprinnelig gi 3,5 poeng, men la til et halvt poeng med hjertet, sa dommer Knut Bjørnsen.

- Betyr det at resten av dere er hjerteløse, spurte programleder Tommy Steine de fire andre dommerne.

- Absolutt ikke. Vi er veldig glade for å se Dorthe på isen igjen. Hun gjør en kjempeinnsats. Det er menneskelig å være litt skjelven etter det som skjedde sist, sa de andre dommerne.

Selv om hun forrige fredag ledet «Gullruten» var det inntil i går usikkert om «God Kveld Norge»-programlederen ville fortsette i «Isdans».

- Jeg tror det er lurt av meg å fortsette. Det er litt som å falle av hesten, da skal man gå rett opp igjen og ri en runde til, sier Skappel til VG.

- Jeg var ute på isen igjen ganske raskt etter fallet, og nå er formen fin. Jeg har selvfølgelig fått meg en støkk, men jeg er ikke redd, og det har jeg lyst til å vise publikum, fortsetter hun.

Den dramatiske ulykken fant sted under generalprøvene for to uker siden, da dansepartneren Janusz Komendera (33) mistet balansen mens han holdt Skappel over hodet i det som skulle være et foroverløft. I stedet endte det med at Skappels ansikt smalt mot isen, og hun ble hastet i ambulanse til Ullevål universitetssykehus.

Stoler på Janusz

Siden fallet har Skappel begynt å trene med mye beskyttelsesutstyr, men hun forteller at hun ikke har noen problemer med å stole på partneren.

- Det er overhodet ikke vanskelig å stole på Janusz. Han er grunnen til at jeg kom fra det med helsa i behold, og jeg er 100 prosent trygg på ham, sier hun.

TV 2 viste i kveldens program videoen av generalprøven da Dorthe fikk et ublidt møte med isen, men isdanseløven selv ville ikke se videoen.

- Nei, jeg vil ikke se det. De som har sett det sier at det var stygt, og jeg vil se det sammen med partneren min når det har gått litt tid og jeg har lagt det bak meg. Det var ikke bare en albue i ansiktet, og jeg vil vise det så folk ikke tror at jeg er en kylling, sa hun til VG Nett tidligere i dag.

FALLER: Janusz faller, og Dorthe går i isen under generalprøvene på Isdans for to uker siden. Tilbake på isen i dag falt hun igjen, men denne gangen var det ikke like dramatisk. Foto: MONSTER ENTERTAINMENT/TV2

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder